BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. marraskuuta 2016

Kiireetön on hevoseton


Juurikin näin. Vähän tylsältähän tämä hevoseton elämä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan. Jos nyt jotain positiivista tästä hevosettomuudesta täytyy löytää niin sanotaan,että onneksi jäin hevosettomaksi tähän aikaan vuodesta enkä esimerkiksi vaikka toukokuussa.. Silloin olisi harmittanut kahta kauheammin kun koko kesä olisi vasta edessä! Nyt harmitus on huomattavasti pienempi kun ulkona on pimeää ja sataa vettä tai puolestaan niin kylmä ettei sisältä tekisi mieli edes poistua. Kieltämättä tämä pieni tauko on kyllä jossain määrin  tehnyt ihan hyvää mutta kauhea hinku olisi jo päästä kunnolla satulaan ja treenaamaan. Liian monena iltana olen löytänyt itseni selaamasta vanhoja videoita valmennuksista taikka kisoista ja voi että,että onkaan ikävä tuota hommaa!  Täytyy toivoa,että asioilla on tapana järjestyä ja uusi hevoskaveri löytyisi mahdollisimman pian. 

Onneksi sentään ihan kokonaan hevosettomana mun ei ole tarvinnut tässä olla vaan Camper on toimittanut hyvän vuokrahevosen virkaa! Ceellä olen käynyt nyt pari kertaa viikossa. Ihana oripoika jonka selästä tulee kyllä aina yhtenä hymynä alas. 

Essi kävi viikko takaperin sunnuntaina kuvailemassa joten ohessa pitkästä aikaa blogissa ratsastuskuviakin!


6 kommenttia:

  1. Tsemppiä, toivottavasti löytyis joku kiva treenikaveri! Onks sulla hakusessa vuokralle, ylläpitoon, vai miten?

    Mäkin jäin aikalailla tyhjän päälle kun Jinda lähti vihreemmille laitumille, Wallu oli liian hankala ja seuraavan heppakaverin Kolan omistaja palasi saikulta liian nopeasti kuvioihin :-D Tosin siinä vuokrauspäiviä sopiessa tuli selväksi ettei 3-4 ratsastuskertaa viikossa riitä mulle mitenkään päin, eikä silloin ollut ylläpitoon kivoja hevosia tarjolla. Epätoivo oli siis suuri, mutta onnellisten sattumien kautta oonkin yhtäkkiä vuoden ollut hevosen omistaja :-) Helpompaa toki olisi ollut odottaa, säästää, ja ostaa valmis ja kiva hevonen - olis varmaan jäänyt monet itkut itkemättä :-Dd Tosin nyt kun alkaa vihdoin ja viimein edes pientä kehitystä näkyä, en kyllä vaihtais pois :-)

    Hitto pitääköhän alkaa bloggaamaan taas kun tätä asiaa on näköjään niin hirveesti 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamat vuokraheppa ehdokkaat ehtisin käydä koklaamas mut neki kaatus siihen et sais vaan muutaman kerran viikossa käydä.. Mulle ei kans se 3-4 vuokrauspäivää tulis riittää kyllä mitenkään et ylläpitoon ois hakusessa.. Niit kivoja tosiaan on vaan sen verran vähän tarjolla et aika epätoivon partaalla täs on kans oltu ja pikkuhiljaa kallistuttu siihen et se oma ois kyl vaan kaikista järkevin!

      Se sun heppanen on kyl ihan tosi kivan näkönen mitä nyt kuvista ja videoista oon nähny! :) Ja joo kannatan et alat taas bloggaamaan 😂

      Poista
  2. Toivottavasti sulle löytyis mahdollisimman pian joku kiva heppa treenattavaksi! Millaisella diilillä sä etsit itsellesi sitä uutta hevosystävää, millaiseen tekemiseen ja mistä päin? :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan! :) En enään osaisi tyytyä muutamaan vuokrauspäivään viikossa joten ylläpitoon etsin.. niitä kivoja tuntuu vaan olevan kovin vähän tarjolla ja niinkun tuossa ylempänä totesin, oman ostaminen olis kaikista järkevin! Turusta päin ja estekäyttöön :)

    VastaaPoista
  4. Mä niin tiedän miltä susta tuntuu!! Ennen Unskia olin niin epätoivon partaalla, kun hain itselleni vuokrahevosta, ja joka kerta jokin oli pielessä eikä asia edistynyt millään. Kun on tottunut käymään niin useasti tallilla jne, on erittäin vaikeaa pysyä poissa sieltä :D Mutta toivottavasti löydät itsellesi sopivan hevosen mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin turhauttavaa! :D No jep, aikaa on ihan liiaksiin.. Ennen kävin melkeen joka päivä tallilla ja nyt max sen 2krt viikko niin on tää vähän outoa :D toivotaan! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016