BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. lokakuuta 2016

Kuulumisia
Jos ei jo aikaisemmin niin viimeistään tässä kohtaa HIHS:in jälkeen itselläni on ihan järkyttävä hevoskuume. Motivaatiota olisi vaikka kuinka ja kauhea halu ja hinku olisi jo päästä takaisin kunnolla satulaan.. Enään puuttuu vain se hevonen. Muutamia vuokra/puoliylläpito hevos ehdokkaita olen ehtinyt tässä käydä viikkojen aikana kokeilemassa mutta vielä ei ole löytynyt oikein itselleni mitään sopivaa vaihtoehtoa. Muutama ihan potentiaalinen vaihtoehto onkin kaatunut viimeistään siihen,että tallille tulee mahdottoman pitkä matka tai,että hevosella ei saisi käydä kuin vain muutaman kerran viikossa. Tavoitteet ovat kumminkin valmentautumisessa sekä kilpailemisessa ja kun Glitteriä sai tuossa useamman vuoden pitää miltein kun omaa niin en enään osaisi tyytyä pelkästään muutaman kerran viikossa ratsasteluun. Kaikki on siis vielä edelleenkin ihan auki, se onko hevonen oma taikka ylläpitohevonen jää nähtäväksi mutta toivotaan,että kaikki järjestyy tässä ajallaan ja uusi treenikaveri löytyisi mahdollisimman pian!

 Jotain piristystä tähän tämänhetkiseen hevosettomaan arkeen on sentään tuonut se,että olen saanut käydä muutamaan otteeseen liikuttamassa Camperin, ihana oripoika jonka selästä tulee kyllä aina yhtenä hymynä alas! 


Viikko takaperin sunnuntaina suunnattiin miltein jokavuotiseen tapaan Helsinkiin Horse showhun. Varmaan ensinmäinen hihs reissu sitten ikinä kun exposta ei tarttunut mitään mukaan.. Päivä hulpentuin maailmancupin osakilpailuun. World cup olikin erittäin jännittävä ja voittaja Sveitsin Romain Dugue teki kyllä aivan huikean uusinnan! Vitsit mikä tunnelma hallissa vallitsi, katsomon jännitys oli ihan käsin kosketeltavaa.Oli ihana seurata palkintojenjakoa ja voittajan riemua. On ne vaan taitavia ja on ne hevoset aivan käsittämättömän hienoja.. Essi vietti suurimman osan ajasta areenan reunalla kuvaten ja nämä tämän postauksen kuvituskuvat ovat kaikki Essin käsialaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016