BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. huhtikuuta 2017

Viime keskiviikon hyppäri


Viikko takaperin keskiviikkona Essi pääsi lähtemään mukaan kuvaamaan sekä videoimaan meidän hyppäriä.Tehtävien kulku näkyykin videolta kokonaisuudessaan paria viimeistä rataa lukuunottamatta melko hyvin joten en lähde niistä sen enempää selostamaan. Hyppäri rullasi kaikenkaikkiaan alusta alkaen melko kivasti. Esteiden noustessa tuo katsomopäädyn kaarteen jälkeinen sarjan okseri tosin tuotti alkuun itselle hankaluuksia sillä tuntui,etten oikein hahmottanut siihen minkäänlaista paikkaa. Nypin kaarteessa laukkaa jonka vuoksi homma ei ainakaan yhtään kyllä helpottunut. Kun sopiva rytmi löytyi ja laukka rullasi ei tuossa enään ollut minkäänalaista ongelmaa. Onnistuneisiin radanpätkiin olikin hyvä lopettaa! Huomaa,että hevonen on pikkuhiljaa alkanut luottamaan koko ajan vain paremmin ja samoin itse on puolestaan taas oppinut luottamaan hevoseen ja niihin omiin päätöksiin.


Eilen meillä oli tämän viikon estepäivä josta tosin ei tällä kertaa ole minkäänlaista materiaalia kuvaajan puuttuessa. Alussa jumpattiin vähän kaveleteilla ja tehden melko nopeita käännöksiä. Tuo tehtävä meni omalta osalta alkuun kyllä aikalailla plörinäksi. Kääntämisen lisäksi piti samalla muistaa myös se moottori. Kun vihdoina aloin itse keskittymään paremmin tehtävä sujui alkuun verrattuna kyllä koko ajan paremmin. Kavalettitehtävien lisäksi hypättiin jumppaa jota tultiin pariin otteeseen korotetusti.

Mulla onkin tässä koko tämä pääsiäinen töistä vapaata joten tässä on aikaa hevostella ihan urakalla! Ihana miniloma tähän ajankohtaan. Sunniteltuna on ainakin parit kuvaustreffit joten blogiinkin luvassa lähiaikoina toivonmukaan keväistä materiaalia :)


2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016