BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. elokuuta 2015

Kesäkuvia

Liina lähti pitkästä aikaa viimeviikolla kameran kanssa seurakseni tallille ja käytiin kuvailemassa Glitterin kanssa ilta-auringossa poluilla sekä pellolla. Liina saikin otettua meistä ihan hurjan kivoja ja kesäisiä kuvia!

Mikä kuvista on teidän lemppari? 






13 kommenttia:

  1. Vieläkö on näin tyhmiä ratsastajia olemassa, jotka vaarantavat henkensä parin "kiva" kuvan takia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiedä voiko tota sanoa hengenvaaralliseksi.. Gee on niitä harvoja hevosia joihin luotan ihan täysin ja tiedän,ettei se tee kyllä ikinä mitään typerää ja jonka selkään uskallan kiivetä parin kuvankin takia kypärättä.. Joo tottakai tiedän,että voihan se vahinko sattua silti vaikka olisi kuinka varma ja luotettava hevonen alla mutta itseppähän täysi-ikäisenä teen päätökset kiipeänkö selkään kypärättä vai en :)

      Poista
    2. Mutta sun ei itse tarvikaan keräillä niitä kallonpalasia ja aivonesteitä pellolta, vaan sen tekevät sitten sun hyvät ystävät, jotka susta välittävät.

      Poista
    3. Eiköhän tämä aihe ole käsitelty :) tiedostan ihan kyllä kaikki riskit mitä voi käydä kun sinne selkään kiipeän ilman kypärää..

      Poista
  2. Niin teet mutta mä kanssa ihmetelin tota

    VastaaPoista
  3. Anonyymit taas vauhdissa.. kummallista kun ei ihmisillä ole sen verta pokkaa että kirjoittaisi negatiiviset kommentit yms. ihan nimimerkillä. Positiiviset kyllä tulee lähes kaikki omalla nimimerkillä :D Just wondering :) Eiköhän jokainen joka ilman kypärää selkään menee, tiedostaa riskit. JA ihan tiedoksi, se ei ole siviili joka niitä keräilisi.. siis niitä kallonpalasia.. mikä nyt muutenkin hyvin epätodennäköistä että pää ihan palasiksi menisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ole tuokaan uusi asia, että nämä kommentit tulevat anonyymeiltä, vai yllättyikö joku? :D On vaan tyhmää oikein mainostaa kypärättömyyttä, kun blogiin julkaiset sellaisia ratsastuskuvia kaikkien nähtäville. Ratsasta sitten vaikka vaan omaksi iloksesi ilman pottaa jos niin huvittaa.

      Poista
    2. Tämä ei nyt varsinaisesti edes ollut mikään ratsastuskerta vaan lähdettiin tallille ottamaan vartavasten kuvia.. Siinä samassa kävin selässä ja otin pellolla pikku pätkän ravia ja laukkaa.. Tätä asiaa on nyt vatvottu sen verran paljon,että eiköhän anneta olla! Tiedostan edelleen riskit ilman kypärää mentäessä mutta täysi-ikäisenä teen itse valintani kiipeänkö selkään kypärättä

      Poista
  4. Mä keräilin niitä sun kallonpalasia sieltä pellolta.. :/ onneks saatiin liimattua kuitenki kaikki takas, niin pääsee taas jatkamaan kypärättä ratsastelua ;)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016