BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. maaliskuuta 2016

Back in business!


Vähän ehkä kauhulla odoteltin sitä päivää kun päästäisiin Glitterin kanssa hyppäämään ensimäistä kertaa lähemmäs kolmen kuukauden mittaisen hyppy tauon jälkeen ja mulla oli jo  kuvitelma siitä miten penkin alle koko hyppäämiset tulisivat varmasti menemään... Vaikkakin aika hakemista se oli ja kuski oli melko ruosteessa niin ensimäinen hyppykerta tauon jälkeen sujuikin viime viikon sunnuntaina odotettua paremmin! Hypättiin yksinkertaista simppeliä tehtävää pienillä korkeuksilla kahdeksikolla sekä toisella pitkällä sivulla oli linja.Tuosta kerrasta mulla ei tosin ole minkäänlaista materiaalia joten ei siitä sen enempää.

Eilen sunnuntaina lähdettiin jälleen hyppäämään maneesille ja tällä kertaa päästiin hyppäämään kunnolla rataa. Otettiin muutamat verkka hypyt yksittäiselle pystylle sekä okserille jonka jälkeen lähdettiinkin jo melko pian tulemaan tuota rataa. Rata näkyy tuosta videolta kokonaisuudessaan joten ei siitä sen enempää. Pienoinen tovi kyllä kesti ennen kuin muistin kokonaan tuon radan alusta loppuun saakka oikein :D Gee tuntui kovin vahvalta ja pariin otteeseen se pääsi juoksemaan linjojen välit täysin oman päänsä mukaan.. Helposti jäin myös itse roikkumaan vaistomaisesti sisäohjaan ja kääntämään aivan liikaa sisäohjasta.. Paikkojenkin kanssa oli alkuun vähän hakemista ja itse lähdin edelleen helposti puskemaan ja paineistamaan kohti estettä. Onneksi meno kumminkin parani kokoajan loppuun päin ja viimeinen rata olikin ihan suht sujuva ja kaikenkaikkiaan hyppelöistä jäikin suht positviinen ja hyvä mieli. Vielä  kun saadaan kitkettyä nuo kuskin virheet pois niin eiköhän tämä taas tästä pikkuhiljaa ala rullaamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016