BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. maaliskuuta 2016

Melkein kevät!


Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan ja päivätkin ovat pidentyneet ihan hurjasti! Maaliskuu lasketaankin jo ensimäiseksi kevätkuukaudeksi joten eiköhän se kesäkin sieltä toivonmukaan joskus vielä tule. Vielä odotellaan kuin kuuta nousevaa,että kenttä tuosta sulaisi kokonaan ja päästäisiin taas kunnolla treenaamaan!  Tosin vähän kauhulla odottelen sitä päivää kun päästään hyppäämään ensimäistä kertaa näin reilun kahden kuukauden tauon jälkeen..  Kuski ainakin tulee olemaan niin ruosteessa kuin vain voi olla. 


Kenttä on ollut onneksi viimepäivät sen verran hyvässä kunnossa,että ollaan siinä pystytty menemään ihan kunnolla. Eilen keskiviikkona ehdinkin käydä tallilla jo hyvissä ajoin päivällä ja sain Marisan seuraksi kuvaamaan. Joten ohessa muutama kuva eiliseltä!  Ajatus ja teksi ei tunnu tällä kertaa kulkevan sitten yhtään joten kuvat puhukoot puolestaan. Ratsastin vajaan tunnin verran kentällä askellajit läpi tehden oikeastaan mitään sen ihmeempiä, yrittäen tällä kertaa keskittyä enemmän omaan ratsastukseeni. Kun viime kuukaudet ollaan menty astetta rennommin tuntuu,että ote pääsee lipsumaan ehkä vähän liiankin helposti ja könötän selässä kuin mikäkin.. Pitäisi taas saada joku karjumaan kentän laidalle niin eiköhän sitä oppisi taas ehkä kunnolla ratsastamaankin. Edelleen siis podetaan kauheeta kriisiä oman istunnan suhteen mutta eiköhän tuo tuosta kunhan taas pikkuhiljaa aletaan pääsemään tositoimiin!


 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016