BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa esteitä!

Oli eilen tosi outoa mennä tallille ja kävellä suoraan tuntihevosten puolella kun tiesi ettei yksäripuolella enään seisokkaan omassa karsinassaan iso kimo hevonen :(   Noo eilen siis oli pitkästä aikaa estetunti, itse olin viimeksi hyppäämässä kunnolla varmaan vajaa kuukausi sitten? Mulla oli tälläkin tunnilla jälleen Ansa, eka kerta kun pääsin Ansalla loikkimaan !



Verkassa tultiin kolmikaaristakiemurauraa ensiksi käynnissä jonka jälkeen ravissa.  Tämän jälkeen aloitettiin  laukkatyöskentely.Aloitettiin hyppäämään tulemalla sisään ravissa pienelle ristikolle kokorataleikkaamaisesti. Pari kertaan tultiin ravissa sisälle mutta muutaman kerran jälkeen este korotettiin pystksi ja tultiin sama laukassa.  Vaihdettiin tehtävää ja alettiin tulemaan kokorataleikkamaisesti pysty-kavaletti-pysty innaria... eka kerta meni meillä ihan päi perskuttia :D ekalle pystylle en tiennyt hyppääkö hevonen vai ja kahdelle jälkimmäiselle yritin pysyä vain Ansan liikkeissä mukana! Noo usiiksi tultua tulikin jo huomattavasti paremmin :) Seuraavaksi tultiinkin sitten innari jonka jälkeen päädyssä oleva kaarevalta linjalta okseri ja jonka jälkeen jatkettiin alkutunnista tulleelle kokorataleikkaasti pystylle.  Tätä tultua muutaman kerran lisättiin tämän loppuun vielä okseri ja suoralta linjalta myös okseri . Tultiin tämä rata pari kertaa uusiksi hiukan esteitä korottaen.Radan tynkänen näkyy videolta niin en piirtele tai selosta tähän sen tarkemmin :)   Ansa olikin lopputunnista oikein hyvä, hyppäsi kivasti kun itse muisti tuoda hyvin esteelle! Ihan hyvä fiilis jäikin tunnista! Alhaalla videokooste tunnista, kiitokset Viiville kuvaamisesta :)



Ens viiikoksi menenkin varmasti kokeilemaan muutamaa hevosta jota saisi alkaa vuokraamaan, pari kuulostaakin oikein kivoilta, joten saa nähdä josko näistä jostain löytyisi uusi vuokrahepo!  Ens lauantaina en pääsekkään tunnille , ollaan viikonlopun yli Saksassa! Palaillaan siis ensiviikolla toivonmukaan hyvin uutisin :) 

9 kommenttia:

  1. lähettelen sit viel niit mun kameral otettui kuvii sittenku pääsen koneelle (:

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ainakaan toimi video ;/ mistä sä muuten löydät noit vuokrahevosii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kakkis! näätkö ees youtube linkistäkään vai tuleeko siihe jotai tekstii?

      http://www.youtube.com/watch?v=UppKxQEqJ2Q&list=UU4PSExMc6IGSorc7NOFyA4g&index=1&feature=plcp

      Laitoin nettiin ilmotuksen et etin vuokralle ni sitäkautta muutamat ottanut yhteyttä :)

      Poista
  3. hyvin meni ansalla! nyt näytti menevän iha hallitun rauhallisesti :D kun viimeks ansalla estetunnilla se oli iha innoissaan, vauhtia piisasi hypyn jälkeen, et huhhuh :D sitä edelliset estetunnit meni sentään rauhallisemmin kuin tuona tuntina..
    tsemppiä vuokrahepan etsintöihin! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti! :)) joo ansa oli ihmee rauhalline hypätes, viimeviikol puomitunnil sil oli kyl sit vauhtipäällä ja oli innoissaa :D

    VastaaPoista
  5. Heissan! Löysin sun blogin vähän puolivahingossa Mummoa googletellessa, ja noista sun blogipäivityksistä luin et olit tykästynykki kyseiseen kaviokkaaseen ainaki jonkun verran. Aattelin siis ilmottaa et Mummo elää ja voi hyvin täällä helsingissä :) Jos sua tarkemmat kuulumiset kiinnostaa ni mun blogista pitäis jotain löytyä ja aina saa tietty kyselläkki :)
    Hyvää kevättä ja toivottavasti löydät jonkun kivan vuokrahepan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo ehdin tyksätyä Mummoon Pedantin loppupuolella, älyttömän ihana ja mukava heppa kyllä!! Kiva ku tulit ilmottamaan ja hyvä,että Mummeli päässyt kivaan uuteen kotiin. Millä tallilla sulla on se helsingissä? Okei kiva , alankin seurailemaan sun blogia jatkossakin. Joo samoin sulle ja Mummolle, hyvää kevättä! :))

      Poista
    2. Tällä hetkellä se on Kaarelan tallilla malminkartanossa, syksyllä tosin edessä siirto maneesitallille. Kiitti! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016