BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. lokakuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Tällä hetkellä olo on aika tyhjä ja haikea.. Glitteri lähti maanantaina uuteen kotiin. Kaikki loppuu aikanaan, niin hyvässä kuin pahassa. Silloin on vain katsottava ajassa taakseppäin ja oltava iloinen kaikesta siitä mitä kaikkea onkaan saanut kokea ja oppia. Maanantaina Glitterin lähtiessä palautui vahvasti mieleen miksi aikoinaan lupasin etten anna itseni kiintyä enään yhteenkään hevoseen.. Luopuminen vasten tahtoa sattuu aivan liikaa. Glitteri oli mulle todella tärkeä ja on sitä vielä edelleenkin.

Vaikea ajatella,että hevonen jolla kävin melkein sen kolme vuotta ja sain pitää miltein kuin omaani ei enään seisokkaan tallissa. Tuon hevosen kanssa ehdittiin kokea niin paljon! Koettiin yhdessä epäonnistumiset sekä onnistumiset, ilot ja vastoinkäymiset. Kaikki ei aina mennyt ihan kuin elokuvissa mutta jos jonkun hevosen niin Glitterin kanssa niitä onnistumisa oppi arvostamaan ihan eri tavalla. Ennenkaikkea päälimmäisenä tunteena haikeuden lisäksi tällä hetkellä on kiitollisuus,olen todella kiitollinen siitä,että sain aikoinaan aloittaa Glitterin kanssa! Tuo hevonen opetti mulle aivan valtavasti ja tässä ajassa olen kasvanut niin ratsastajana kuin ihmisenäkin.

Glitteri pääsi ihanaan uuteen kotiin ja voin olla varma, että se tulee olemaan onnellinen ja tyytyväinen kodissa, jossa se saa ilostuttaa muita.


Se mitä minuun ja tämän hetkiseen hevostilanteeseni tulee, on kaikki vielä toistaiseksi aika auki. Kohta viikon verran verran olen elänyt "normaalia" elämää ilman hevosia ja voin vain todeta,että on kyllä niin orpo olo. Toisaalta pieni tauko tulee varmasti tekemään jossain määrin ihan hyvää, mutta kovin kauan en kyllä tätä hevosetonta arkea pystyisi elämään.Toivotaan,että uusi treenikaveri löytyisi mahdollisimman pian!

Blogissa tulee nyt väkisinkin olemaan hiljaisempaa siihen asti,että oma hevostilanne selkeytyy.. Glitteristä tulen  kumminkin vielä tekemään postauksen jos toisenkin kerta meidän viimeiseltä kuukaudelta kertyi sen verran materiaaliakin.


Kiitos! ❤️

6 kommenttia:

  1. Sulla on varmasti haikea olo, kun kerkesitte niin kauan Glitterin kanssa kulkemaan yhtä matkaa ja kokemaan kaikenlaista. Olitte hieno pari ja teidän matkaa oli kiva seurata! <3 Toivottavasti sulle löytyy pian uusi treenikaveri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! toivotaan tosiaan,ettei tässä kovin pitkään tarvitse olla hevosettomana :)

      Poista
  2. Voih, teidän menoa oli niin mukava seurata! Hyvä että Glitteri pääsi kuitenkin hyvään kotiin. Itsekin olen nyt kuukauden ollut ilman omaa hevosta ja tuntuu tämä "normaali" elämä aika tylsältä.. :D Toivottavasti löydät uuden treenikaverin, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo lueskelinkin,että F oli lähtenyt uuteen kotiin.. Tylsää tämä on ja aikaa on kyllä ihan liiaksiin nyt kun ei hevosta enään ole :D Toivotaan ja tsempit myös sulle! :)

      Poista
  3. Kyllä on muuten maailma pieni.. Glitteri oli torstaina samoissa koulurataharkoissa, kun minä uuden ylläpitohevoseni kanssa! :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016