BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. joulukuuta 2016

Kiitos 2016!


Vuosi lähenee hurjaa vauhtia loppuuaan ja tässä kohtaa on hyvä hetki koota hieman ajatuksia yhteen kuluneesta vuodesta. Paljon on taas ehtinyt vuodessa tapahtua kaikenlaista. Vuosi sitten en olisi ihan heti luullut,että en tulekkaan viettämään koko vuotta Glitterin kanssa. Tilanteet kumminkin muuttuvat ja niin se vain  menee,että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi avautuu.. Vuonna 2016 tutustuin  moniin uusiin ihmisiin, vietin parhaan kesän pitkiin aikoihin, vietin ihanan hevoskesän.. Kaikkineen tapahtumineen kokonaisuudessan kulunut 2016 vuosi on ollut loppujenlopuksi hyvä vuosi!Tammikuussa aloitettiin aika rennoissa merkeissä, muutettiin Glitterin kanssa uudelle tallille ja totuteltiin elämään ilman maneesia. Muuton myötä Glitteri siirtyi myös minulle kokonaan ylläpitoon. Liikutuksesta tuli helposti pidempiä kevyempiä jaksoja mikäli ilmat olivat sen verran huonot,ettei missään oikein pystynyt ratsastamaan. Hyppäämisestä tuli siis väkisinkin taukoa. Tauko hyppäämisestä venyikin melkein lähemmäs kolmeen kuukauteen kun vasta maaliskuussa päästiin jälleen hyppäämään ja kentän sulaessa jatkamaan taas treenejä normaaliin tapaan. Näin ollen kilpailukauden aloituskin pääsi siis venymään meidän osalta ja kausi aloitettiinkin vasta toukokuussa. Aikaisempiin vuosin nähden meidän osalta kilpailuita kertyi puolet vähemmän. Kauden aikana 10 starttia aluekilpailuissa joista 3 oli tulokseltaan hylättyjä.


Vietin aivan ihanan ja tapahtumarikkaan kesän. Festarit kuuluivat kiinteänä osana kesääni siinä missä, kisat ja aurinkoiset hellepäivätkin. Kilpailuista ei otettu sen suurempia paineita vaan edettiin siihen tahtiin mikä tuntui sopivalta. Välillä onnistuttiin ja välillä epäonnistuttiin. Miedän viimeiset kilpailut jäivät syyskuulle, kahteen hylättyyn suoritukseen joka harmitti aikalailla. Jatkuvien epäonnistumisten myötä motivaatio koko harrastusta kohtaan tuntui tuolloin olevan aikalailla nollissa.

Lokakuun alussa Glitteri lähti uuteen kotiinsa. Kaikki ei meidän osalta todellakaan mennyt ihan kuin elokuvissa mutta Glitterin kanssa tosiaan niitä onnistumisia oppi arvostamaan aivan eri tavalla. Ikävähän tuota otusta on välillä vieläkin, niin suuressa osassa se oli päivittäisessä elämässä miltein sen kolmen vuoden ajan. Glitterin lähdön jälkeen harrastuksesta tuli väkisinkin taukoa. Alkuun hevosettomuus tuntui aivan kauhealta mutta tuo pieni tauko tuli juuri oikeaan kohtaan ja tekikin loppujenlopuksi ihan hyvää ja keskittyä välillä ihan muihin asioihin.


Ensi vuonna taas uudet kujeet!
Toivottavasti vuodesta 2017 tulee mahtava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016