BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. helmikuuta 2017

Video kouluvalmennuksesta

Toissa viikolla perjantaina meillä oli Ministerin kanssa Marin kouluvalmennus. Marin tunneilla käytiin jo Glitterin kanssa joten Mari tietää mut suhteellisen hyvin ratsastajana ja tarkoitus olisikin nyt myös Ministerin kanssa jatkaa kouluvalmennuksissa käyntiä edes jokseenkin säännöllisesti. Näin ensinmäisellä kerralla uuden hevosen kanssa ei lähdetty tekemään mitään ihmeellisyyskisä vaan keskityttiin ihan niihin perus asioihin. Sain verrytellä suht itsenäisesti askellajit läpi Marin katsoessa ja tutustuessa miten lähden tämän hevosen kanssa yleensä työskentelemään. Tuttuun tapaan tälläkin kertaa käyntityöskentelyn jälkeen lähdin  keventelemään ja laukkaamaan pidemmällä ohjalla jonka jälkeen vasta aloiteltiin varsinainen työskentely. Väistöjä lähdettiin tekemään  aluksi käynnissä josta jatkettiin pikkuhiljaa ravissa. Laukkaa pyöritettiin pääty-ympyrällä tehden vähän temponvaihteluita. Kun Glitterin kanssa etenkin väistöt tuntuivat olevan jotain ylitsepääsemättömän vaikeaa on mulle jäänyt päälle tuo,että liioittelen ehkä aavistuksen apujen käytössä.. nyt kun on  kerta hevonen joka lähtee väistämään jo ihan pienistäkina avuista!  Eipä siis tosiaan ihmeellisyyskiä tehty mutta tästä on hyvä jatkaa taas ensi kerralla. Hyvä valmennus, hyvä mieli, Ministeri on vain ihan mahti tapaus! :)

Emma pääsi tällä kertaa videoimaan valmennusta joten ohessa lyhykäinen kooste tunnista. Aivan kaikki ei nauhalle tallentunut kun tila pääsi loppumaan kesken mutta eiköhän tuo kooste ole kumminkin tyhjää parempi.


Olisiko teillä muuten toiveita tuleville postauksille? taikka kenties jotain kysyttävää? Voisin tässä vaikka toteutella kysymyspostauksen mikäli mieleenne tulee mitä vain kysymyksiä nyt kun kerta omat hevoskuviot ovat vaihtuneet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016