BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. heinäkuuta 2017

Lainahevosella hyppelyä


Monena iltana mun on pitänyt jo tulla raapustamaan kuulumiset tänne blogin puolelle mutta tuo on vain joka kerta jäänyt enkä ole saanut sitä aikaiseksi ennen tätä. Kesälomat ovat lusittu hetkeksi tältä erää ja tiistaina olikin karuu paluu arkeen Ruisrockin jälkeen. Tuo ruissi viikonloppu se vaan on  aina kyllä ehdottomasti koko kesän paras viikonloppu. Loman aikana tuli myös heppailtua ihan urakalla kun Minkun lisäksi sain liikutella tuttavani hevosta useampana päivänä. St.lo onkin jo esiintynyt blogin puolella aikaisemmin muutamia kertojo kun viimeksi helmikuussa liikuttelin tätä kimoa kaveria muutaman kerran viikossa. 

L.n omistaja kyseli joskos haluaisin hypellä hevosella jottei sille tulisi niin pitkää hyppytaukoa omistajan ollessa poissa kuvioista. Sain Marisan yhtenä päivänä mukaan tallille kuvaajaksi sekä puomipirkoksi joten suunnattiin kentälle johon olikin jo valmiiksi kasattu muutamia esteitä. En ole aikaisemmin hypännyt tällä hevosella joten tämä kerta ihan vain totutteluun miten tämä hevonen toimiikaan esteillä. Verryttelin kavaletilla jonka jälkeen tultiin yksittäistä pystyä muutamaan otteeseen kummastakin suunnasta, lopuksi tultiin vielä pieni radantynkä, ei siis todellakaan mitään ihmeellistä ja korkeudet pysyivät ihan minimaalisina. Alun hakemisen jälkeen homma lähti rullaamaan oikeastaan loppuakohden aika kivasti ja L.yllättikin mut positiivisesti! Rehellinen ja lähti hyppyihin sieltä mistä pyysikin. Kun löydettiin se sopiva rytmi ja muistin antaa sujua saatiinkin oikein hyviä hyppyjä. Aina kyllä yhtä kivaa ja opettavaista päästä ratsastamaan muillakin hevosilla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016