BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. heinäkuuta 2017

15.7 Riders Trophy

Viime viikon lauantaina kello soi aamulla aivan tolkuttoman aikaisin.. ja tallille olin jo ajelemassa kello 5.30.. hullujen hommaa :D Suuntana oli jälleen Salo. Alunperin mun oli tarkoitus lähteä hyppäämään jo perjantaina 90cm sekä 100cm luokat mutta koska en onnistunut järjestämään meille mistään kyytiä päädyttiin lauantaina hyppäämään tuo pelkkä metrin luokka. Kilpailut alkoivat jo 9 aikaan ja tuo metri oli päivän ensinmäinen luokka.Perillä kilpailupaikalla oltiin siinä 8 aikoihin ja loppujenlopuksi oltiinkin laskettu aikatauluihin ehkä vähän liikaa aikaa. Mutta onneksi noin päin kuin se,että olisi tullut kamala kiire. Ehdittiin rauhassa kävellä rata sekä varustaa hevonen jonka jälkeen ehdin kävellä tovin ennen verryttelyyn pääsemistä. 

Minkku oli kisoja edeltävänä päivänä ihan todella hyvän tuntuinen, samoin nyt myös verkassa sama fiilis jatkui. M liikkui todella kivasti omalla moottorilla terävästi alusta alkaen. Yhtä lähestymistä lukuunottamatta jossa paikka ajautui melkoisen pohjaan oman säätelyiden  takia saatin verkassa oikein sujuvia hyviä hyppyjä joiden pohjalta jäätiin hyvin fiiliksin odottelamaan omaa vuoroamme. 

Itse rata oli suht simppeli 10 esteen rata arvostelultaan A.2.0. Ykköselle tultiin ehkä aavistuksen hitaassa laukassa mutta jonka jälkeen kumminkin tajusin ratsastaa eteen.  Ei kai tuossa radassa mitäään muuta sen ihmeellisempää.. Homma rullasi ja puhdas ratahan sieltä tuli! Kaikenkaikkiaan meidän tähän astisista metrin radoista kaikista tasaisin rata johon olin tyytyväinen! Aika ei sijoille riittänyt mutta lopullinen sija oli 14/35. Mä oon vaaan niin kiitollinen ja onnellinen tuosta hevosesta <3

Kaikki kuvat ©Hensku

Tämän viikon Minkku sai pitää kisoista vapaata ja ensi viikolla se suuntaakin omistajansa kanssa hyppäämään Hankoon. Meidän seuraavat kilpailut ajoittuvat elokuulle. 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016