BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. heinäkuuta 2011

Päivittelyä

Ei tänään toki mitää kuuma oo ollu! Päivällä käveltii kaveri kaa keskustaa  mist löysin   beiget farkkulegginsit vaaan 5e!!!   ja kävin ostaa samalla puuterin ku vanha pääs loppuu. Eipä muuta ilmeellistä sit tänää.










Varasiin nyt  muuten Pedantista toisen tunni  ton mun torstai tunnin lisäksi, se  alkaa elokuussa. Ei ollu ku yleistunneilla tilaa , mut jos joltain toiselta estetunnilta vapautuu ni vaihdan sitte siihen. Toisaalta iha hyvä et kerra viikossa sellanenki tunti , että mennää joka toinen kerta sitte tasastakin! :D Selasin taas jotain  hevostalli.neti myynti-ilmotuksia ja vitsi et halusin oma hevosen! mut toi ei tällä hetkellä taida oikeen olla mahdollista. Voiku löytys syksyks joku vaikka puoliylläpitoon tai vuokralle  millä pääsis kunnolla valmentautumaa! ja kilpailemaanki. Yhdelle omistajalle laitoin viikko sitte viestiä ku sillä oli ilmotus puoli ylläpito hevosesta, mutta eipä oo mitään vastausta kuulunu :(


2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016