BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. heinäkuuta 2011

Alkuesittelyä

Tälleen aika hetken mielijohteesta aattelin alkaa kirjottamaan kans blogia en oikee tie mitä tästäki tulee :D Pääosin varmaan tuun kirjottelemaan tänne suurimmaks osaksi   kaikesta hevosiin liittyvästä mutta  kyllä varmaan joskus jostain muustakin :)

Tosiaan oon 16 vuotias  tyttö  ja ratsastusta oon harrastanut hiukan yli 9-vuotta.


Hevosharrastuksen aloitin 2002 Metsäkylän tallilla , siellä käydessä   lemppariponit vaihtuivat  aika useasti .
2007  aloin hoitamaan vuonistammaa  Julitaa, jota hoidinkin reilut kolme vuotta. Julitasta tuli jo heti pienessä ajassa mulle tosi tärkeä. Halusin sen aina tunneille ja käytiin me aika monissakin tallin seurakisoissa.


 Oisko ollu 2009 kun  Julita lähti toiselle paikkakunnalle laidunseuraksi , sen kesän menin Maaralla jonka kanssa käytiin aika paljon valmennuksissa  ja tallin seurakisoissa .


 Syksyllä Julitan tultua takaisin jatkoin taas sillä. 2009 alku talvesta alkoi tuntua, että kehitys vain pyörii paikallaan  joten päätin lopettaa tunnit  Metsäkylässä ja siirtyä Artukaisiin.



 Artukaisissa  kävin yli vuoden  kun siihen viereen , naapuritalliin perustettiin valmennustyyppinen      ratsastuskoulu Pedant. Nyt syksyllä  varmaankin jatkan vain Pedantissa estetunneilla :)





Aloitin vähän aikaa sitten myös  vuokraamaan suokkiruunaa Topia  jonka vuokraamista varmaankin jatkan taaas syksyllä , kun nyt heinäkuu on ollut taukoa :) ja varmaan vielä myöhemmissä postauksissa  kirjotan Topista enemmän  :)


Jos yhtään kiinnostaa jatkossa lukea, liittykää toki lukijoiksi ::)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016