BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. heinäkuuta 2011

Este hyppelöitä!

Tänään mulla oli estetunti Pedantissa ja nyt oma opettaja piti pitkästä aika tunnin, menin Vilmalla.
Vilma oli siirretty sisältä ulkokarsinaan ja kun  menin hakemaan sitä  ennen tuntia käytävälle , se ei meinannu millään tulla sieltä kopistaan ulos! En tajuu mikä ihme siinä sit oli , varmaan 5minuttia yritin sitä sieltä saada ulos , mut ei se vaan seiso eikä sit liikkunu yhtään mihinkään.:D No onneks sitt lopulta saatiin Vilma ulos.




Aika alkutunnista  alettiin tulemaan pientä pystyä ravissa mitä sitten aina nostettiin kun alkoi sujumaan.
Pystyn jälkeen piti jatkaa lukassa ja päädyssä pysähtyä. Pari ekaa kertaa ei oikeen menny putkeen ku meillä oli pikkasen hidas tempo , mutta muutaman kerran  jälkeen  ku tajuttiin idea niin alkoi sujumaan hyvin. :)



 Tämän tehtävän jälkeen alettiin tulemaan innari sarjaa. (tossa kuvassakin merkitty ykkösellä)



Ekaksi oli kolme kavalettiä jonka jälkeen kokorata leikkaa  kolmenen sarja  ja lopussa sitten oli  vielä samanlainen kolmen sarja.



Tehtävän alussa  Vilma ei oikeen  kunnolla liikkunut eteen , eikä oikeen meinnnut kunnolla kääntyä kavaleteiltä  oikealle. Pari kertaa tätä tultiin ja loppuun alkoi parantua kun sain raipan ni alkoi  Vilma kääntymään. Tän  jälkeen sitte tultiin  muutama kerta pystyä mistä kuudella laukalla okserille , tämän Vilma meni hienosti.


Loppuun sit tultiin pienimuotoist rataa, alkuun toi sama innari sarja systeemi mistä tää pysty este ja loppuun edelleen kuudella laukalla okseri. Vilma oli nii hieno loppuu kohden, liikkus heti pystyltä hyvin eteen kun pyysi. Jäi  kyllä lopputunnista tosi hyvä fiilis! :)



 Kuvat ©Ida Jalo  :)


Ens tiistaina sitte alkaa Pedantissa se yleistunti ja keskiviikkona ois piiitkästä aikaa Inkisille! :)

2 kommenttia:

  1. Teil oli näköjää sama tehtävä ku keskiviikkotunnil :D (olin sillo kattoo) mut tos vikas innaris oli vaa 2 estet. Hienosti näytti menevän :)

    VastaaPoista
  2. ookei , joo vilma meni hienosti! ;) kene tuntii olit keskiviikko kattomas vai oliks muuten va? :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016