BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. marraskuuta 2011

Viikon estetunnit

Tiistai:  Mulla oli jälleen  Vilma!  Heti verkassa se oli reippaan oloinen ja liikkui hyviin eteenpäin. Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan yksitellen alla piirettyä tehtävää.



Oikeesti  mulla ei sitten millään aluksi meinannu mennä perille toi tehtävän idea :D Eli  ekaksi käännettiin pitkältä sivulta noiden kahden esteen välistä tuolle ruotsivärisellä pysytylle  ,siitä päädyssä olevan tötsän ympäri ja hypättiin  vinoon uusiksi ruotsi josta heti jatkettiin vinosti toisen pystyn ympäri ja käännettiin takaisin ruotsille, sama  siis tapahtui ensiksi oikealla ja sitten vasemmalle.  Ekalla kerralla  menin ihan joitan muita reittejä kuin mitä olisi pitänyt,  menin päätyyn kävelemään ja katsomaan kun muut menivät ensiksi, toisella kerralla meni jokseenkin oikeen suuntaan mutta käänsin vieläkin ihan jostain muualta,  kolmannella kerralla sitten hoksasin tehtävän idean ja reitit sentään meni oikein.  Tämä tehtävä oli jokseenkin aika haastava, varsinkin nuo nopeat käännökset esteelle, mutta hyvin kumminkin Vilma kääntyi .  Vaihdettiin tehtävää, aloitettiin tulemaan  ensiksi tuo ruotsi pysty samallalailla miten alussakin josta jatkettiin ensimmäiselle linjalle josta perään toiseen suuntaan linja ja ihan loppuun vielä suoraan keskihalkaisijalta ruotsipysty.   Tätä  tultiin sitten muutamaan otteeseen korottaen.  Loppuakohden Vilmalla alkoi pikkuhiljaa tulla vaan koko ajan vauhtia lisää  mikä oli hyvä sillä muutman kerran linjojen välit eivät osuneet hyvin. Lopputunti menikin sitten ihan hyvin!



Torstai:  Jälleen tunti Vilmalla. Alkutunnista tultiin koko pitkällä sivulla olevia ravipuomeja. Osa puomeista nostetiin pieniksi pystyiksi ja jatkettiin samalla tavalla ravissa, Vilma vain juoksi eikä aluksi paljoa kuunnellut pidätteitä ja puomit vain kolisivat, muutaman kerran uusiksi tultua alkoi tämäkin sujumaan pikkuhiljaa.  Kaikki puomit nousivat lopulta ristikoiksi joista pystyiksi, ja tultiin jumppasarjaa  ja lopussa oli pidemmällä välillä vielä pytsy ja okseri. Tätä tultiin koko ajan sitten korottaen. Aluksi en meinannut ensimmäiseltä esteeltä eteenpäin päästä kunnolla kädellä mukaan  vaan  kunnolla pääsin hyppyihin mukaan vasta viimeisellä pysty-okseri välillä. Tultiin tätä niin kauvan, että alkoi sujumaan. Lopputunnista  sujuikin ihan hyvin ja tunnista jäi suht hyvä fiilis. Tuossa alhaalla onkin muutama videopätkä tunnista, kiitos Janita :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016