BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. marraskuuta 2011

Vaihtelua ja Mummoilua

Tiistaisella tunnilla mulla olikin Vilma.Otettiin nopea itsenäinen verkka jotta hyppyaikaa jäisi enemmän. Hypättiin alkuun yhtä yksittäistä estettä jota korotettiin aina kierrosten jälkeen. Tämän jälkeen alettiin tultiin muutama kerta korottaen suhteutettua jonka väli oli 4 askelta. Tätä tullessa toisella kerralla ensimmäiselle esteelle olin lähdössä hyppyyn kauvempaa ,mutta Vilma ottikin vielä väliin pienen askeleen , aluksi luulin sen kieltävän mutta  Vilma hyppäsikin todella läheltä, este kaatui. Saatiin raippa ja  muistutin kerran ettei vauhti hyytyisi sen jälkeen Vilmalla riitti vauhtia. Tultiin uusiksi ja tällä kertaa paikka osui hyvin. Jälleen  korottaen alettiin tulemaan kolmoissarjaa. Kun esteet olivat nousseet hiaman , sarjan viimeiselle Vilma juoksi ohi > uusiksi jolloin päästiin sarjalle sisään paremmin niin onnistui loput esteet hyvin. Vilmalla tapana  pudotella puomit mukaansa kun esteet nousevat , mutta tällä kertaa taisi  vaan kolautti muutaman kerran, tykki poni!  Lopuksi tultiin vielä  pari kertaa suhteutettu väli toisesta suunnasta. 

Vilmalla olenkin nyt tunneilla hypännyt enemmän mitä Ellillä ,niin ilmottautusin Vilmalla 90cm luokkaan 4.12 harkkakisoihin.

kuva kesältä

Tänään torstaina Sepi olikin pitämässä tunnin. Mulla oli Mummo jolla en aikasemmin ollutkaan mennyt.Verkkaan käytettiin normaalia enemmän aikaa ja hyppyaika jäi pikkaisen vähiin. Mummo kumminkin osottautui ihan kivaksi, vauhtia siltä kyllä löytyy ja  imee tosi paljon esteille sekä on aika herkkä pohkeelle ja muutenkin avuille. Tultiin aluksi molemmista suunnista yksittäistä pystyä muutaman kerran. Tämän jälkeen tultiin pari kierrosta pientä radan tynkää  okseri-okseri ja pysty loppuun kontrollivoltti ja kavaletti. Muutaman kerran hypyt lähtivät liian kaukaa, mutta kun sai kontrolloitumaan laukan paremmaksi seuraavalla kerralla tulikin paremmin. Loppuun saatiinkin ihan hyviä pätkiä, ja Mummosta jäi hyvä ensivaikutelma :)


4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016