BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. lokakuuta 2011

Erikoispostaus: Ratsastusvarusteet

Kamerasta oli akku loppu  niin en jaksanut odottaa että pystyn kuvaamaan, niin otin goolgesta kaikki kuvat mitä tähän löysin.





1. Joskus vuosi sitten ostettu Horzen talvi takki, ihan kiva päällä  ja talvella ainakin suht lämmin jolla tarkenee jos alla esim.villapaita tai paksumpi huppari.

2.Keväällä tuli ostettua Mountain horsen tummansiniset harkkuratsastushousut, tosi kivat päällä  ja on tommoset hiukan rennommanoloiset jotka vähän venyy.  

3. Pitkään olin kattonu tollasta Kingslandin untuvatoppaliiviä, vähän aikaan sitten sellasen ostin mustana kun oli alennuksessa yli puoleen hintaan. Näin syksyllä ollut ainaki tosi lämmin tallilla! 

4.  KL:n tupsu pipo, uusimpia ostokia. Tää oli ihan pakko ostaa viimeviikolla kun oli niin lämmin päässä ja tarvitsin pipon , oisn ostanu mustan mutta  ei niitä ollu ku kaikki oli menny melkeen.

5. KL:n tummansininen huppari, samaan aikaan ostettu kun tuo toppaliivikin, tää oli kanssa yli puoleen hintaan alennuksessa.

6. Synttärilahjaks saatu kesällä KL:n t-paita . Aika useesti tuli kesällä pidettyä . Toki kesällä muitakin ihan tavallisia toppeja ja t-paitoja käytin :D

7. Charles owen wellington classic, kesällä synttärilahjaks saatu. Vanha kypärä meni rikki ni piti ostaa uusi. CO istuu päähän tosi hyvin ja muutenki ollu hyvä kypärä, oon tykännyt!

8. Mountain horsen supreme ratsastussaappat, nääkin synttärilahjaks saatu :D Ennen näitä mulla oli  MH:n sellaset nahka chapsit. Nää saappaat on ainaki ollu tosi hyvät, mukanvan tuntuset jalassa ja tosi sirot!


Tossa nyt tuli varmaankin kaikki noi "tärkeimmät". Ratsastuksessa ja sitten tuon toppaliivin alla tykkään käyttää kanssa  ihan jotain normaaleita H&M huppareita tai villapaitoja.   Noiden lisäksi mulla on sitte vielä neljät ratsastushoustu yhdet siniset eurohuntterin ruutuhousut , tummat back2backin  missä kanssa vissiinkin himmeellä ruutuja ,horsehousen vaalenruskeat ruutuhousut ja yhdet ihan tavalliset ruskeat ratsastushousut. Ratsastushanskat mulla on ihan jotkut halppisekset Reunokselta ostetut, jotka nyt  vähän kärsineen näköiset ,pitäisi hommata uudet :D  Ratsastusvaatteita ostaessa en kiinnitä merkkiin niinkään huomita vaan siihen  laatuun ja,että istuu hyvin ja on mukavan oloinen päällä. Panostan mielummin joihinkin hiukan hintavempiin ja sellaisiin mistä tiedän että kestää käytössä eikä esim sellaiiin saappaisiin josta menee vetoketju muutaman käyttökerran jälkeen rikki .


Toivottavasti tää postaus nyt mielytti edes jotain! :D

6 kommenttia:

  1. heppapoika turusta31. lokakuuta 2011 klo 9.39

    Onpas kiva löytää heppablogi Turusta, tuntuu ettei niitä ole, mutta löytyi viimeinkin. Kivoja nämä sinun postaukset ovat, taidanpa alkaa seuraamaan tätä jatkossa! =)

    VastaaPoista
  2. Kivan tuntunen blogi sulla kokonaisuudessaan. Tykkäsin erityisesti sun ulkoasusta, sekä hienosta bannerista! Kirjoitat hyvin, ja oikeaoppista tekstiä. Sulla on mukavasti kuvia, kuten myös videoitakin :) Itse en ole koskaan erityisemmin ratsastusta seurannut, joten jotkut "ratsutermit" ovat hyvin vieraita mulle :D

    http://365dayswithheta.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. kiitos kivasta kommentista! :) käyn kurkkaamassa sunkin blogissas :D

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus :) Ratsastatko muuten enää topia ? o:

    VastaaPoista
  5. kiitti :) en ratsasta, mul oli nii hankala saada aina inkisil asti kyyti ja sitku ei topin kaa ollu oikeen sitä mahdollisuut edetä et oisin päässy valennuksii tai kisaamaan ni päätin sit lopettaa..

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016