BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. maaliskuuta 2012

Heppakuume

Lauantaina oli taas jälleen Ansalla estetunti. Verkassa herkisteltiin laukassa hevosia hiukan pohkeelle ja otettiin nopeita ravi-laukka siirtymisiä. Tämän jälkeen jatkettiin vasemmassa kierroksessa laukassa ja alettiin tulemaan katsomopäädyssä olevaa pystyä , parin kerran jälkeen vaihdettiin oikeaan kierrokseen ja tultiin toisesta suunnasta lyhyellä sivulla olevaa toista pystyä. Näiden jälkeen tultiin yksitellen päätyyn ympyrälle jossa hypättiin molemmat lyhyen sivun pystyt.  Heti ekan esteen jälkeen toinen este tuli jo todella nopeasti joten jälkimmäiselle mulla oli aluksi hankaluuksia päästä hyppyihin mukaan kun en yhtään tiennyt hyppääkö hevonen kaukaa taikka läheltä, no pari kertaa uusiksi tultua alkoi sujumaan kun löysi oikean "rytmin".


Tämän jälkeen tultiin sitten pienehkö rata,  kokorataleikkaa pysty ,suoralta linjalta okseri josta nopea kaarre toiselle kokorataleikkaa pystylle ja lopuksi vieltä toiselta pitkältäsivulta pysty. Lopputunnista hypättiin vielä hiukan toisenlainen rata (molemmat näkyy videolla) Eli kokorataleikkaa pysty, lyhyensivun pysty josta kokorataleikkaa pystylle- pitkänsivun okseri  josta toiselle lyhyensivun pystylle- kokorataleikkaa pysty ja viimeiseski toisen pitkänsivun okseri.  Vikalle okserille tultiin pari kertaa vielä uusiksi , ekalla kerralla en päässyt käden kanssa tarpeeksi hyppyn mukaan. Kaikeinkaikkiaan tunnista jäi ihan hyvä fiilis! :)  Ens viikolla pitkästä aikaaaa vissinkin Reksillä! x) Alhaalla tunnista kooste video, kiitokset Viiville kuvaamisesta :)





Taas oon vaan  vaihteeksi netissä leikkishoppaillut ja selaillut kaikkia ihania heppavarusteita ja lukenut myyntihevosilmoituksia, tahtooo oman hevosen! :( Tulispa se lottovoitto nyt!  Tuntuu, että ei tässä pääse edistymään suuntaan taikka toiseen kun kerran viikossa käy vaan tunnilla eikä vuokrahevosrintamallakaan ole oikeastaan kuulunut mitään uutta. Oman hevosen kanssa kun ois vaan niin helppoo kun pääsis valmentautumaan säännöllisesti ja kilpailemaan ja edistymään oikeasti eteenpäin.. Noh tietty omaan menisi paljon enemän rahaa ja aikaa kuin mitä esim vuokrahevoseen.. mutta oma kuitenkin ois oma! 

Julitasta löytys söpö kuva! 

7 kommenttia:

  1. Meitsi siel patikoimas reppu seläs :DD

    VastaaPoista
  2. ihana toi videon musa! ja muutenki oli hieno (;

    VastaaPoista
  3. hehh kiitti, ja kiitti ku olit kuvaas! x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eip mitää, se o reiluu et jos sä kuvaat nii tottakai sit mäki kuvaan sua :DD

      Poista
    2. hehh joo :D sä oot kyl tainnu olla enemmä kuvaamas mua ku mitä mä sua :D mut mä tuun taas kuvaa teijä tuntii ku hyppäätte, ja sitku pääsee kentälläki menee ni tuun sillo :D

      Poista
  4. sähä voisit koittaa mennä ansalla johonki harjoitusestekilpailuihin kun oot nyt mennyt useamman kerran ansalla? kun videon perusteella näyttää menneen ansal kivasti :) en tiiä koska niitä harkkakilpailuja on tr:llä, uskoisin että ehkä joskus touko-kesäkuussa? saa nähdä. toi videon yks loppupätkä on hauskasti videoitu, mis näkyy kaikist ratsukoist sillee possujunassa :D t.Ansu

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016