BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. maaliskuuta 2012

Viimistä kertaa!

Eilen vierähtikin tallilla kivasti reilu 6tuntia , kävin TR:n puolella estetunnilla jossa tällä kertaa mentiin puomeja, hepaksi sain Ansan! Alussa tultiin käynnissä päädyissä olevia puomeja joita jatkettiin seuraavaksi ravissa, puomien jälkeen tuli koko rata leikkaa jolloin lävistäjällä tultiin isommassa ravissa. Seuraavaksi tultiin yksitellen  laukassa samaa tehtävää. Kokorata leikkaa piti tulla vasta laukassa ja ennen päädyssä olevaa puomia piti siirtyä takaisin raviin ja nostaa lyhyensivun keskeltä uusi laukka, kokorata leikkaalla meillä vaihtui muutaman kerran laukka jolloin jouduttiin aloittamaan alusta, tultiin uusiksi jolloin laukka ei vaihtunut. Ansa olikin kesältä jo vanha tuttavuus ja olikin tälläkin tunnilla kiva ratsastaa!  Tunnilla olikin jatkossa tilaa joten jatkan siinä nyt aina lauantaisin! :) Alhaalla tunnista videota, kiitokset kuvaamisesta Lenskulle!



Tunnin jälkeen Sepi tuli pitämään vielä koulu tunnin.Se olikin viimeinen kerta sitten Simpsonin kanssa :( heppa myytiin toiselle paikkakunnalle! Reilu 5kk kerkisin heppaa vuokraamaan , siinä ajassa ehti hevosta jonkun verran tuntemaan ja siihen kiintymäänkin kun sen kanssa aina kävi 3-4 krt. viikossa , siihen aikaan mahtuu epäonnistumisia ja onnistumisia. Oon kyllä tyytyväinen meijän yhteistöhön ja siihen että noinkin pitkään sain Simpsonia vuokrata ja sen kanssa touhuta! 

söppänä!

Tällä hetkellä ei ole siis kuin kerran viikossa TR:llä tunti, toivottavasti tässä ilmaantuisi nyt jotain muutakin. Eli väkisinkin tässä tulee pientä taukoa kun ei pääse kuin kerran viikossa ratsaille..Etsinnässä on ainakin uusi vuokrahevonen , niitäkin kyllä tosi vähän tarjolla. No saa nähdä mitä tässä ilmaantuu tai tapahtuu, toivottavasti asioilla on tapana järjestyä! 


Loppuun vielä pari  linkkiä arvontoihin joissa voi voittaa uuden ulkoasun  ja iphonen kuoret! :)

11 kommenttia:

  1. ansa on kyl tosi kiva ratsastaa! :) harmi et simpsonin vuokraaminen loppui! ): mut sul on kivaan aikaan toi tunti ku voin tulla joskus luisteluharkoist suoraa kattoo/kuvaa sun tuntejas! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Ansa oli kiva! :) joo no ilmottele vaiks koska haluut tulla kuvailee, mä voin kans sit tulla kuvaa sitä sun tuntiii joskus kerro vaa ku haluut et tuun! :)

      Poista
    2. meil on ens viikol esteitä, sit sen jälkeen (ehkä) ilman satulaa puomei ja jos hyvin menee nii puomitunnin jälkeen ilman satulaa hyppelöitä :D en oo kyl yhtää varma mut ilmoittelen! (:

      Poista
  2. Oli pakko tulla kysymään, kun sulla nyt sitten vissiinkin etsinnässä uusi vuokrahevonen(?), että minkäs pituinen olet ja kelpaako poni?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on etsinnässä, riippuu minkä kokoinen poni on , miellään kyllä hevonen on etsinnässä! :) oon 160cm

      Poista
    2. Meillä olis 139 cm ja 147 cm kokoiset ponit vailla liikutusapua:) Kelpaiskos?:)

      Poista
    3. Riippuu missä päin ja millaset ponit, toi toinen kyllä ehkä vähän pieni. Pistä mulle vaikka
      Spostia moona.julita@hotmail.com :)

      Poista
    4. Juu, laitoin sulle säpöä, niin jos vastailet sinne sitten:)

      Poista
  3. Onks TR:llä millaset tunnit ? (:

    VastaaPoista
  4. Noo kyl mä ainaki tykkäsin iha :) tosi joskus ne tuntikoot on siel ehkä pikkasen suuret mut muuten iha kivat tunnit, ainaski tyhjää parempi! :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016