BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. elokuuta 2012

Teho seurakisat Artukainen

Eilen tosiaan oltiin naapuritallin seuriksissa hyppäämässä se 80cm. Meillä oli hyvä aika verkata ja otettiin hiukan ravia ja laukkaa, muutamat hypyt pystylle sekä okserille. Ala-maneesi kun on melko pienei kävi verkka ehkä hiaman ahtaaksi loppupuolella.Verkassa Diva oli melko hyvän tuntuinen ja saatiin hyviä hyppyjä ja lähdettiin radalla hyvällä fiiliksellä. Itse rata oli ihan simppeli 9 esteen rata. Paikka paikoin meno ei tuntunut oikein olevan kontrollissa ja muutamat hypyt lähtivät hiaman kaukaata jolloin jäin itse hiaman hypyistä jälkeen.  Kumminkin päästiin koko rata puhtaasti läpi ja saatiin ruusuke! Fiilikset radasta ovat ehkä hiaman sekavat, rata ei ollut hyvä mutta ei kumminkaan huonokaan. Näin jälkikäteen kumminkin videolta katsottuna ei rata oikeastaan näyttänyt niin huonolta kuin mitä selässä tuntui. Noo lisää treeniä vaan alle! :)  Diivuski kumminkin oli hieno ja käyttäytyi fiksusti!

Iso kiitos Viiville videoinnista sekä Sirulle kuvista! En saanut jostain kumman syystä videolta ääniä otettua pois joten video on normaaleilla äänillä ,saatte tyytyä maneesissa soivaan radioon :D



whii kaikki jalat ilmassa 

2 kommenttia:

  1. miksi et myötää kädellä esteellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. myötäänhän :D joo videolla näkyy etten kamalasi myötää, vauhti ei ollut ihan kontrollissa ja osa hypyistä lähti kaukaata niin en päässyt tarpeeksi kädellä mukaan..

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016