BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. elokuuta 2012

Diivailua+ löytyykö innokasta bannerin tekijää?

Veikkaisin,että Divalla oli ollut pari edellistä päivää vapaana kun oli tänään sen verran tammalla ylimääräistä energiaa. Mentiin kentällä ehkä hiukan yli tunnin verran. Kaikki tuntui divasta taas niin jännältä ja ihmeelliseltä, kuten kentän laidalla oleva jakkara oli todella pelottava vaikka koskaan aikaisemmin ei ole jakkara menoa haitannut.. Työskenneltiin pääosin vain toisessa päädyssä isolla pääty-ympyrällä. Alussa säätelin vauhdin sopivaksi ja testasin,että pidätteet menevät kunnolla läpi. Taivuttelin hiaman kumpaankin suuntaan ympyröillä, ensiksi isommilla ja loppuun pienensi aina ympyrää.Ravissa keskityin erityisesti,että itsellä pysyy se ulko-käsi kyljessä kiinni kunnolla koko ajan. Aluksi diva oli ravissa hiaman hätäisen oloinen mutta rauhottui kumminkin kun oltiin hetki ravailtu. Diva alkoi liikkumaan rennommin ja paremmin  ja oli hyvin kuulolla. Käveltiin hetki jonka jälkeen otin ravista siirtymisiä laukkaan ja hetken päästä käynnistä, laukat nousivatkin tosi hyvin käynnistä! Laukkaa otin ympyrällä kumpaankin suuntaan. Diva oli laukassa oikeastaan tosi hyvän tuntuinen, laukkasi rennosti ja pyöreästi. Lopussa jäin työskentelmään vielä hiukan harjoitusravissa tehden usein suunnanmuutoksia, diivuski toimi oikein näppärästi. 
Loppuun loppuravit eteen-alas, D liikkui loppuakohden tosi kivasti, rennosti ja pyöreästi ja takapää oli hyvin alla. Käytiin käppäilemässä vielä loppukäynnit maastopolulla.

<3
Huomenna käyn taas liikuttamassa divan,katsotaan jos saisin jonkun kuvailemaan. Tästä päivästä kun ei ole materiaalia :(   

Muuten löytyykö lukijoista yhtään innokasta bannerin tekijää? :) Ajattelin lähiaikoina muokata hiaman  tätä blogin ulkoasua sekä banneria mutta itse olen sen verran huono tekemään bannereita. Joten jos täältä  lukijoista löytyy joku näppärä ketä jaksaisi ja osaisi bannerin väkertää niin ilmottautukoon! :)  

4 kommenttia:

  1. Anteeksi ettei minulta ole kuulunut banneria, mutta oma koneeni ei oikein toimi ja saattaa sammua millon vaan niin en ole voinut tehdä sitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oukei, ei kiirettä! :) teet sitten kun pystyt :)

      Poista
  2. tee ihan bannerikilpailu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos löytyy innokkaita tekijöitä niin joo voin tehdä ihan banneri kilpailunkin! pääsee sitten jokainen banneri näytille ja lukijat saavat äänestää mieleisensä! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016