BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. elokuuta 2012

Loma jatkuu!

Eilen sunnuntaina mentiin Divan kanssa maneesilla about tunnin verran. Alkuun vaan kaikki askellajit läpi. Diva oli oikeastaan tosi mukavan oloinen jo heti alusta alkaen, oli ehkä hiaman tahmeakko ja jalalla sai ratsastaa melko paljon. Laukkaa otettiin kokouraa pitkin ja tehden päädyissä ja keskellä keskiympyröitä. Laukkojen jälkeen käveltiin hetki jonka jälkeen jäätiin katsmo päätyyn pääty-ympyrälle työskentelemään harjoitusravissa. Nyt Diva oli laukkojen jälkeen virkeämpi ja reippaampi eikä enään niin tahmean oloinen. Tein muutamia siirtymisiä sekä hiukan temponmuutoksia. Seuraavaksi jatkoin laukassa ja otin kumpaankin suuntaan hiukan siirtymisiä ja nostoja käynnistä, Diva toimi oikeinn näppärästi ja laukat nousivat hyvin. Jatkoin ympyrällä vielä kumpaankin suuntaan laukassa ilman siirymisiä. Lopuksi jäin vielä työskentelmään harjoitusravissa. Pikkuhiljaa Diva alkoi hakautumaan paremmin alas ja liikkui pyöreämmin ja rennommin eteen. Loppuun ravailtiin loppuravit eteen-alas. Jäipäs taas hyvä fiilis ratsasteluiden jälkeen! :) Kiitos Iidalle kuvaamisesta. 



Tänään mentiin Divan kanssa varmaan vajaa tunnin verran maljakentällä.Diva oli saanut uuden koulupenkin joten mentiin sillä. Satulassa oli ihan äkyttömän hyvä istua mutta en tiedä, jotenkin vaan en osaa istua koulupenkissä varsinkaan kun en oo pitkään aikaan koulupenkillä mennyt :D 

Kentän laidalla oli jäänyt koulukisojen jäljiltä vielä aitoja pinoon, jotka olivatkin divan mielestä ihan hirveen pelottavia jotka piti kiertää!  Jäätiin keskelle työskentelemään isolle ympyrälle, tehtiin pitkä käyntityöskentely. Taivuttelin hiukan kumaankin suuntaan ja vaihtelin usein suuntaa. Diva oli alkuun tosi rauhallisen oloinen. Ravissa jatkettiin pitkälti saman kaavan mukaan  ja otin melko pian laukkaa kumpaankin suuntaan jonka jälkeen tehtiin taas hiukan käynti-laukka siirtymisiä.Diva oli hiaman hätäisen oloien eikä oikein malttanut odottaa nostoissa. Diva kumminkin parani loppuun päin ja oli jo rauhallisemman oloinen sekä malttoi hyvin odottaa nostoissa. Hetken työskentelin vielä harjoitusravissa usein suuntaa muuttaen ja loppuun ravailin loppuravit eteen-alas. Käytiin kävelemässä vielä loppukäynnit metsäpolulla.  Diva oli tänään jotenkin hätäisen oloinen eikä niin hyvä kuin mitä eilen oli, loppuun päin kumminkin meno alkoi parantua. 


Kamala kun kesä on hurahtanut ohi ihan älyttömän nopeasti. Koko kesän aikana en oikeastaan ole tehnyt mitään kummempia lähinnä kesä mennyt hevostellessa,ilmatkin ovat olleet sen verran huonot. Mulla tosin loma vielä jatkuu vajaa kuukauden verran, koulu alkaa onneksi vasta syyskuussa!  Huomenna lähdetään aamulla vajaa viikoksi ruotsiin ja tullaan takaisin ensi viikon maanantaina!  Blogin puolella siis viikon verran hiljaiseloa ,voin toki toteutella erikoispostauksia viikon aikana joten pistäkää rohkeasti ideoita tulemaan. Muuten palaillaan vasta ensi viikolla! :) 


4 kommenttia:

  1. tuli vaan mieleen ku teil on nyt menny aika hyvin D:n kans, nii jos tekisit semmosen kehitysvideon? (: koska ku mäki joka viikko seuraan teit nii sitä kehityst ei silleen huomaa mut jos laittais ihan vanhoi ja uusii klippei nii tulis kiva video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aattelinki et jossain vaihees tollasen videon tekisinki mihi pistäisi iha alkuajoilt tähä päivää saakka videoit :) täytyy vaa ettii kaikki videot ku niit on kahdel eri koneel :D

      Poista
  2. Sullon hieno blogi ja kirjotat mielenkiintosella tavalla, tai ainaki mie oon jaksanu lukkee noita tekstejä aika paljolti (:

    Liityinpä nyt sit bloglovinin kautta lukijaks!

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :) käyn kurkkaamasaa myös sun blogin :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016