BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa! [My Day]

Tänään mulla olikin koulusta kokonaan vapaa-päivä joten suuntasinkin pitkästä aikaa heti aamupäivästä tallille Diivailemaan! Ehti jo tulla tammaa hiaman ikäväkin kun en ole nyt kauheasti tallille kerinnyt! Vitsit mulla on nyt ihan kauhea hinku takaisin kunnolla satulaan, tahdon treenaamaan aktiivisesti, valmentautumaan ja ennenkaikkea hevostelemaan useammin! Nyt vaan kun sais äkkiä ton koulun suosiolla loppuun niin sen jälkeen on taas aikaa ihan kunnolla panostaa tähän harrastukseen. 

Diva oli ihan super mukava ratsastaa, tuntui ettei mitään taukoa ois ollutkaan kun tamma liikkui tapansa mukaan ihan tosi kivasti! Mentiin kentällä noin tunnin verran. Ulkona oli ihan tosi nätti ilma, aurinko paistoi ja taisi olla vähän pakkastakin. Tosin kenttä oli paikka paikoin hiaman jäässä joten työstin vain käynnissä ja ravissa. Tehtiin paljon ympyrätyöskentelyä, suunnanmuutoksia, asettelua, taivuttelua ,siirtymisiä sekä temponvaihteluita. Alusta alkaen diva liikkui rennosti ja alkoi pyöristymään kivasti. Ravissa oli ihan super rento. Loppuravit ravailin eteen-alas ja lopettelin kun tuntui hyvälle! Jäi ihan tosi hyvä fiilis tämänpäivän diivailuista! 
Tänään sain nyt vihdoin ja viimein myös aikaiseksi kuvattua paljon toivotun My day- videon, toivottavasti tykkäätte! Aamusta koitin kuvailla ahkerasti mutta jotenkin se vain jäi vähemmälle päivän mittaan enkä muistanut aina kuvailla :D ratsastuksesta nyt ei olekkaan pätkiä kun ulkona oli sen verran kylmä etten viitsinyt kameraa kentän laidalle laittaa eikä mulla ollut kuvaajaakaan.  Päivällä en oikeastaan tehnytkään mitään tähteellistä , oltiin kavereiden kanssa ajelemassa sekä kiertelemässä kauppoja. Illalla piti lähteä viihteelle mutta jäinkin nyt viettämään pitkästä aikaa ihan rauhallista koti-iltaa kera koiran! :) Hauskaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016