BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. marraskuuta 2013

Viime viikon poneilut

Viime viikon tiistai sekä torstai kävin liikuttamassa ponin pitkästä aikaa. 
Tiistaina oli ihan järkyttävä ilma, vettä satoi ihan paiskaamalla! Onneksi sade lakkasi hetkeksi kun pääsin tallille asti ja siinä välissä ehti sopivasti ratsastamaan, samantien kun olin ponin vienyt takaisin tarhaan satoi taas ihan ryöppyämällä..

Kurjasta säästä  huolimatta R oli ihan super kiva ratsastaa! Rento ja eteenpäinpyrkivä. Menin kentällä ehkä reilu 30min ratsastaen kaikki askeleet läpi. Ei tosiaankaan tehty sen kummempia, pääosin vain ympyrällä työstäen sekä paljon suuntaa vaihdellen kaikissa askellajeissa. Lopetin siihen kun oli rennon ja hyvän tuntuinen. 

Torstaina ilmakin oli jo parempi joten ratsastin ihan kunnolla reilu tunnin verran. Työstin pitkään käynnissä josta jatkoin ravipätkillä, suoralla uralla tehtiin väistöjä uralle päin. Poni oli aavistuksen tahmeahkon tuntuinen etenkin alkuun ja jalalla saikin ratsastaa kunnolla. Kumminkin kun poni siitä virkeni oli se jo oikein kivan tuntuinen :) Laukkaa otin pääty-ympyröillä sekä suoralla uralla, suoralla uralla pyysin pari kertaa isompaa ja rennompaa laukkaa eteen. Etenkin oikeaan kierrokseen R oli oikein hyvä! Loppuravit eteen-alas joiden jälkeen pitkät loppukäynnit  :)

Alhaalla pikkuinen kännykällä kuvattu videopätkä torstailta, iskä kuvaili samalla kun odotteli Brunon kanssa :)

Eipä oikeastaan muuta tällä kertaa.. tällä viikolla ei tulekkaan heppailtua kun oon koko viikon illat taas vaihteeksi koulussa! Ajattelin my dayn väsäillä tässä nyt joku päivä mutta en ole varma koska taas tallille menen niin kiinnostaisko hevoseton my day?? 

Hyvää viikonalkua! :)

5 kommenttia:

  1. jee kiva saada sultaki pitkäst aikaa videota tänne! :) ja juu hevoseton myday kelpaa kans oikein hyvi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehh joo jääny vähän videot kun eii oo ollu oikeen ketään kuvaamassa :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016