BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2013

★Joulukalenteri- Luukku 1


Joulukuun ensimmäinen päivä jonka myötä blogissa starttaa jälleen viimevuotiseen tapaan joulukalenteri! Yritän panostaa joulukalenteriin tänäkin vuonna ja tehdä luukuista mielenkiintoisia sekä luettavia.  Muutamaan luukkuun sisältöä ei ole vielä lyöty varmaksi lukkoon joten nyt teillä lukijoilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa sisältöön, mikä kiinnostaisi ja mistä haluaisitte postauksia?  Laittakaahan siis reippaasti mielipiteitä ja kommentteja tulemaan  niin pystyn vielä tulevat luukut tekemään mielekkäimmiksi! :)



Ensimmäisestä luukusta tällä kertaa kumminkin paljastuu tämän vuotiset joululahja toiveet! 

1.  Spooksin talvi ratsastustakki! Vanha takki vetelee viimisiä joten uus takki tulis tarpeeseen. Mietin tosi pitkään tämän ja Kingslandin perus bomberin välillä mut lopulta kumminkin kallistuin enemmän tän takin puoleen! :)

2.  Ted Bakerin ranskanbulldog kuosinen lompakko, täää on ihan pakko saada listalla ! :D  Multa löytyy kyseisestä kuosistä tästä jo laukku ja nyt oon  varmaan viimeisen vuoden ajan nyt kuolannut tuota lompakkoa. Syksyllä olin tuon jo melkein ostamassa mutta päätkinkin odottaa jouluun asti!  

3.  Kännykkään Guessin kuoret.

4.  Roecklin ratsastushanskat, vanhat kestäneet reilu pari vuotta mutta nyt alkaneet vetää viimisä  ja sormien välistä menneet rikki joten uudet tulis enemmän kun tarpeeseen :)

5.  Guessin kaulakoru. Tää tais olla mun listalla viime joulunakin :D Sillon sain tähän kuuluvan rannekorun niin nyt haluaisin samaan sarjaan kuuluvan kaulakorun.

6.  Kingslandin saapassukat! Nämäkin olleet joka joulu toivelistalla, mulla kestää yks paketti ehkä sen vuoden, nyt alkaa viime vuonna saaneet sukat vetää viimeisiään.


Tässä mun tämän vuoden joululahjalista, kaikkea en tuosta todellakaan tule saamaan mutta ainahan sitä saa toivoa ;) Oma auto ja hevonenkin olis ihan enemmän kuin tervettulleita :D Näiden lisäksi listaan sisältyy kaikkea pientä kuten suklaata, lahjakortteja, rahaa sekä leffalippuja :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016