BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. toukokuuta 2014

Hevostelua kerrakseen

En ole tainnut blogin puolella mainitakkaan mutta pistin yhteishaussa hakupaperit menemään Ypäjälle ratsastuksenohjaajaksi. Maanantainen päivä menikin kokonaan Ypäjällä pääsykokeissa. Pääsykokeet sujuivatkin melko kivasti, tykkäsin paikasta sekä ihmiset siellä olivat tosi mukavia, ratsastusnäyttöönkin sain tosi mukavan suokin! Vaikka aikaisemmin en ole pahemmin suomenhevosilla tykännyt ratsastaa tuo tapaus oli kyllä super kiva, energinen kiva tapaus joka hyppäsi hyvin! Päivästä jäi kyllä hyvä fiilis etenkin ratsastusnäytöstä, saa nähdä miten käy!
Eilen tiistaina käytiin Liinan kanssa taas samaan aikaan tallilla ja Viivi oli myöskin kaverinsa kanssa mukana joka räpsikin meistä muutamia kivoja kuvia, kiitos siis niistä! :)  Kentän toinen pitkäsivu oli vesilätäköiden ja kuran peitossa joten työstin suurimmaksi osaksi ympyröillä ja kahdeksikolla. Gee oli taas alkuun melko vahvan tuntuinen , etenkin oikeaan kierrokseen laukassa. Yritin keskittyä ulkoapuihin ja ulko-ohjaan enemmän ja löysätä sisältä,  pätkittäin se liikkuikin laukassa jo tosi kivasti ja lähti rentonemaan. Toiseen kierrokseen otin myös laukkaa ympyröillä sekä lopuksi rennompaa laukkaa uraa pitkin. Lopuksi loppuravit ja lopettelin siihen kun gee oli hyvän tuntuinen, loppukäynnit käytiin kiertämässä Liinan kanssa maastopolulla.
Tänään en tallilla käykkään mutta huomenissa taas luvassa geen liikutus sekä koko viikonloppu meneekin maljassa, melko hevostäyteinen viikko siis! 

4 kommenttia:

  1. ota sit paljon kuvii maljast ku en ite pääse paikal! :) :/ ja hienot te! :3

    VastaaPoista
  2. ooh, toivotaan että pääset sinne kouluun! :) oppii varmasti kivasti kaikkee lisää! Oliko muuten paljon hakijoita siellä? :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toivotaan, sieltä oppis just kyl tosi paljon! :) jos en nyt ihan väärin muista niin tonne ROK linjalle oli about 40 hakijaa. Kiitos :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016