BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. toukokuuta 2014

Turun Malja

Koko viikonloppu tosiaankin on vierähtänyt Liinan kanssa tallilla Turun Maljaa katsoessa ja tarkoitus on vielä huomennakin mennä! Ilmatkin ovat onneksi suosineet hyvin ja huomiseksi onkin luvattu lähemmäs +25 astetta, jeij! 


Tänään Geen toinen vuokraaja kysyi joskos pystyisin käydä geen liikuttelemassa hänen puolestaan. Maljan luokkien välissä oli puolentunnin mittainen tauko joten käytiin aluksi siinä vaiheessa Liinan kanssa kuvailemassa pellolla muutamat kesäisemmät kuvat kun kerta Liinalla oli kamerakin mukana, Liina saikin räpsittyä ihan hurjan kivoja ja kesäisiä kuvia, teen kuvista erikseen kuvapostauksen vielä luultavasti tänään taikka viimeistään huomisen päivän aikana!  Kuvaus session jälkeen vein geen takaisin tarhaan ja päätettiin Liinan kanssa lähteä tässä kohtaan kotiin. Itse kävin kotosalla syömässä sekä hakemassa ratsastusvaatteet ja suuntasin vielä kuuden jälkeen takaisin tallille ratsastamaan geen. Ratsastelin rennosti eteen-alas sillä gee oli eilen ollut maljassa hyppäämässä pari luokkaa. Kentälle suuntasinkin pitkästä aikaa ilman satulaa! Jo heti käynnissä gee oli tosi hyvän tuntuinen ja lähti pyöristymään kivasti, ravissa parani koko ajan vain entisestään ja lopussa olikin ihan super rento ja vetreän oloinen! Essi osui Harrin kanssa sattumoisin samaan aikaan kentälle ja räpsittiinkin päittäin toisistamme kännykällä muutamat kuvat ja loppukäynnit käytiin kävelemässä maastopolulla! 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016