BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. toukokuuta 2014

Sunnuntain höntyilyä

Tänään käytiin taas Viivin ja Liinan kanssa tallilla. Oli ihan todella lämmin ja hiostava ilma, itse en jaksanut edes ratsastusaappaita laittaa jalkaan saati edes ottaa mukaan  joten mentiin geen kanssa melko rennoksiin ja kentälle suuntasinkin ilman satulaa! Ei oikeastaan tehty mitään sen kummempaa kunhan höntyiltiin ja työstin suurimmaksi osaksi käynnissä ja otin hiaman siirtymisä ravissa ja laukkaa vain kumpaankin suuntaan. Kuumudesta johtuen Geekin oli tavallista rauhallisemman oloinen. Glitter kumminkin tuntui paljon rennommalta ilman satulaa kuin satulan kanssa ja jotenkin itsekkin istuin selässä paremmin satulatta. Melkoisen tyytyväisenä tammakin lompsi eteenpäin ja lopussa olikin rento ja mukava ratsastaa. pitkien loppukäyntien kautta pääsi gee vielä tallin kautta syömään heiniään tarhaan.  Iso kiitos jälleen liinalle kivoista kuvista! :)
Ensi viikolla alkaakin suurimmalla osalla kesäloma! Itse olen tässä lomaillut jo jonkun aikaa joten eipä tuo mitään muuta mutta onneksi kaveritkin pääsevät lomalle niin ehtii kesäsuunitelmia porukalla toteuttamaan! Oikeastaan mitään sen suurempia suunnitelmia mulla ei kesälle olekkaan, laajalti kesä tulee varmasi sisältämään paljon tallilla oloa ja heppailua, toivotaan että tästä tulee hyvä hevoskesä! :)  Teitä lukijoita on muuten viimeaikoina tullut huomattavasti lisää, teitä on kasassa kohta 190, vautsi ja iso kiitos ihan jokaiselle! Ajattelin tämän kunniaksi toteuttaa jonkun haluamanne erikoispostauksen joten jos teillä on joitain toiveita mielessä niin pistäkää ihmeessä tulemaan, nyt kesän mittaan kun tallilla tulee varmasti enemmän aikaa vietettyä ja useamammin saan aina jonkun tulemaan kuvaamaan niin olisi aikaa erikoispostuksiakin toteuttaa, niitäkun ei blogissa nyt vähään aikaan ole edes ollut :) 

2 kommenttia:

  1. oi ihania kuvia taas jälleen kerran :D erikois(video)postaustoiveena ois et tekisitte jonkinnäkösellä kokoonpanolla joitain "temppuja" tai leikkejä ratsastaen et tekisitte kaiken ihan huumorilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ja jees kiitti ideasta,koitetaan toteuttaa ;D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016