BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. toukokuuta 2014

Pictures


Hurjan iso kiitos jälleen liinalle kivoista kuvista!:)
Kuvailtiin tänään taas liinan kanssa tallilla päittäin. Geen kanssa mentiin kentällä about tunnin verran. Tamma oli jälleen alkuun melkoisen vahva eikä oikein ollut kuulolla. Otin kaikki askellajit läpi ja pääosin työstin ympyröillä.Laukassa tein vähän temponvaihteluita, pitkillä sivuilla pyysin reippaasti eteenpäin ja lyhkäsillä sivuilla yritin koota laukkaa.Etenkin laukassa gee ei oikein ollut kuulolla vaan olisi tahtonut painella täysiä pisin kenttää.. Jouduttiin kesken kaiken siirtymään hetkeki sateen suojaan maneesiin kun yht äkkiä alkoi satamaan paiskaamalla vettä. Maneesissa otin laukkaa hiaman kumpaankin suuntaan, siellä seinät olivat jarruttamassa joten gee oli jokseenkin paremmin kuulolla, itseasiassa loppuun päin se tuntui jo huomattavasti rennommalta laukassa kuin mitä alkuun kentällä. Sateen lakattua siirryttiin vielä kentälle keventelemään loppuravit. Kun tamma tuntui hyvältä ja rennolta lopettelin siihen! 

Viivi kuvaili meistä myöskin videoita mutta kello näyttää olevan jo sen verran paljon,etten jaksa editoida sitä enään tänään joten lisäilen sen huomenissa! :)

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016