BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. marraskuuta 2015

Joulukalenteri 2015?


Vuosi alkaa lähenemään kovaa vauhtia loppuaan ja joulukuu on aivan ovella. Tämä tarkoittaa sitä,että nyt viimeistään on korkea aika alkaa suunnittelemaan ja ideoimaan jo aikaisemmilta vuosilta perinteeksi tullutta blogin joulukalenteria!

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa kalenterin sisältöön ja esittää toivomuksia, mitä sinä toivoisit näkeväsi blogissa joulukuussa? kiinnotaako videopostaukset, kuvapostaukset vaiko ovatko pidemmät mielipidepostaukset enemmän mieleesi? Ideoita reippaasti kehiin niin tehdään joulukalenterista paras tähän mennessä :)

10 kommenttia:

 1. Videopostaukset, tallirutiini, hevosen hoito, varusteiden huolto :)

  VastaaPoista
 2. Jos aikaa vain on sinulla tehdä, niin videoita mieluusti! :) Ja mielipidepostaukset ovat aina itselleni mieluisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo yritän ehtiä panostamaan myös videopostauksiin! :)

   Poista
 3. Geen ruokintapostaus olis kiva :) mitä heinää se syö, paljonko ja milloin ? Väkirehut montako kertaa päivässä, mitä, miksi olet päätynyt näihin? Syötätkö jotain lisäravinteita vitamiinit, msm yms? Eroaako talvi-kesäkauden ruokinta? Entä kisakauden? Onko Gee kesät laitumella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä aiheesta ei varmaan ihan kovin pitkää postausta kyllä syntyisi :D Gee kun syö vain heinää ja kauraa eikä ruokinta eroa mitenkään talvi- taikka kesäkaudella.. Aikaisemmin kun asuttiin kaupunkitallilla ei siellä tietenkään ollut kesäisin laidun mahdollisuutta joten gee ei ollut laitumella.. Nyt kun asutaan tallilla jossa on tähän mahdollisuus niin asia on ihan eri :)

   Poista
 4. Myday-video, varusteiden esittelyä, sun ja glitterin "tarina", tallirutiini, yhden tai useemman viikon liikutuspäiväkirja jne:)

  VastaaPoista
 5. Moi,
  - Video postaus
  -Myday-video
  - Mielipide postaus
  - Videolla neuvoa miten harjatataan hevonen ennen tunnille menoa ja miten varusteet laitetaan hevoselle ja mistä tietää että satula on oikealla kohdalla ei liian edessä tai takana.
  -Minä ratastajana

  VastaaPoista
 6. Kuinka hoidat Glitterin jalkoja?
  Kuinka Glitter loimitetaan?
  Tuosta liikutuspäiväkirjasta joku jo mainitsikin :)
  Lempi tehtäväsi sileällä
  Lempi tehtäväsi esteillä/puomeilla
  Haasta itsesi: käy ratsastuskoulun tunnilla ja tee siitä postaus :D
  Ratsastushistoriasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kivoista ideoista, pistetään toteutuslistalle! :)

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016