BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. marraskuuta 2015

Mitä kuuluu

Blogi on ollut suljettuna nyt useamman päivän  ulkoasuremontin vuoksi (kuten ehkä jo huomasittekin ;) Emma loihti meille jälleen kerran ihanan bannerin sekä siihen sopivan muun ulkoasun, kiitos tästä!

Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? 

Ollaan asuttu Glitterin kanssa nyt noin reilun viikon verran uudella tallilla ja arki siellä on lähtenyt rullaamaan hyvin, ollaan kotiuduttu ja viihdytty molemmat! Hiukan on vielä ehkä totuttelemista mm. siinä,että Glitterin karsinan siivoamiseen meneekin melkein 10minuuttia enemmän kuin mitä artukaisissa.. Geen nykyinen karsina kun on ihan älyttömän iso.. Nykyinen maneesi on samaa kokoluokkaa kuin mitä Ypäjällä opistohalli ellei jopa isompikin, tilaa on niin paljon ettei tiedä mitä sillä kaikella edes tekee! Ekaa kertaa varmaan ikinä mua ei harmita yhtään,että joudutaan menemään koko pitkä talvi maneesissa ;)


Edellis muutto- viikon suunnitelmat valmennusten osalta meni vähän plörinäksi kun sunnuntainen tunti peruuntuikin.. Samoin viime viikollakaan ei päästy valmennukseen kun aikataulut eivät menneet yksiin. Nopeasti laskettuna siitä taitaa olla pian kuukausi kun ennen Ypäjän kisoja oltiin valmennuksessa hyppäämässä.. Nyt ollaan muutaman kerran hypätty itseksemme Geen omistajan opastuksella.. Edellinen hyppykerta meni aivan penkin alle mutta viime lauantaiset hyppelöt menivät kutakuinkin puolet paremmin! Katsotaan ja toivotaan,että saataisiin tälle viikolle onnistumaan pitkästä aikaa ihan estevalmennus! Torstaina puolestaan meillä onkin pitkästä aikaa Marin kouluvalkka.

Viime perjantaina Ida lähti mukaani tallille kuvailemaan joten ohessa nyt pitkästä aikaa videota itsenäisestä menosta, palaillaan!


8 kommenttia:

  1. Ihana tää uusi ulkoasu! :-)

    Olin tulossa muutama päivä sitten lukemaan sun blogia ja säikähdin, että oot lopettanu :-D Onneksi kuitenkaan et, näitä sun tekstejä on ihana lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sentään tosta vaan lopettais mitään sanomatta :D kiitos paljon, kiva että tykkäät! :)

      Poista
  2. Niiin kiva tää ulkka! Toi maneesi on kyl ihan huikee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki niiin tykkään ja aika huikee toi maneesi kyl on! :D

      Poista
  3. Enma ei kyllä ikinä petä, aivan törkeen kiva tää uus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei niin, osaa kyllä hommansa! :) mäki niin tykkään tästä!

      Poista
  4. Ihan huippu blogi sulla!

    Tässä vähän hienoa luettavaa, suosittelen lukemaan http://peppiinacosas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016