BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. marraskuuta 2015

Maanantain kuulumiset


Mulla on tällä hetkellä menossa jonkinlainen pienimuotoinen kriisi oman ratsastukseni kanssa,etenkin mun käsien sekä istunnan osalta..  Mulla pitäisi olla aina joku mukana maneesin laidalla huutamassa ohjeita ja muistuttamassa niistä pienistäkin yksinkertaisist asioista jotka vain tuntuvat pääsemään aina silloin tällöin unohtumaan.. ja siitä mitä saa milloinkin tehdä ja ennenkaikkea kertoa tehtävät joita tulen ratsastuksen aikana tekemään. Yleisin ongelma taitaa olla päämäärättömyys! Miten jonkin järkevän harjoutksen miettiminen voi tuottaa välillä niin ylitsepääsemättömiä ongelmia? Onneksi kriisiä lievittää se,että sain sovittua tälle viikolle huomiselle illalle Marin kouluvalmennuksen. Kouluvalmennuksien jälkeen pystyn hyvin sisäistämään valmennuksessa esille tulleet asiat ja tehtävät ja jatkamaan niiden harjoittelua seuraavilla kerroilla itsenäisesti.
Siru lupautui onneksi lähtemään huomenna kuvaamaan joten pitkästä aikaa luvassa materiaalia myös niistä sielän valmennuksista!Maanantaina mulla oli töistä vapaata joten ehtisin pitkästä aikaa käymään tallilla valoisaan aikaan! Tänne päin Suomeakin on talvi tehnyt tuloaan ja maassa on jonkun verran luntakin.Tosin loppuviikosta on luvattu jo reippaasti lämpimämpää joten talvi taisi mennä ennen kuin ehti edes kunnolla tullakkaan..

 Suuntasin Glitterin kanssa alkuun kentälle jossa työskentelin hetken käynnissä ja ravailin muutaman kierroksen verran. Kenttä ei ollut jäässä mutta paikko paikoin aavistuksen epätasainen joten päätettiin tässä vaiheessa suunnata maneesiin jotta pystyttäisiin laukkaamaankin kunnolla. Laukkaa pyöritin suurimmaksi osaksi päädyssä ympyrällä sekä tehden välillä isoa kahdeksikkoa jossa tehtiin laukanvaihtoja. Laukanvaihtoja ollaan nyt treenailtu kyllä ihan urakalla ja ne alkavat kutakuinkin sujumaan nyt kumpaankin suuntaan niin kuin kuuluukin! Vaihdot kun tuntuivat olevan aikaisemmin jonkinlainen ongelma kun Gee ei vaihtanutkaan ihan tuosta vaan. Ida lähti tällä kertaa seuraksi tallille kuvaamaan joten ohessa lyhyt kooste maanantailta.

2 kommenttia:

  1. miksi geellä on tuollaiset päävehkeet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gogueta ollaan käytetty joskus harvoin sillon tällöin apuna ns. ohjaamaan oikeaan suuntaan ja auttamaan et käyttäis selkäänsä paremmin.

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016