BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. lokakuuta 2015

Uusi talli, uudet kujeet!

Viimeisen kahden viikon aikana olen saanut useampana päivänä hoitaa sekä liikutella Glitterin lisäksi myös Camperin. Alkuviikosta kuvailtiin Essin kanssa pitkästä aikaa päittäin jolloin sain myös pitkästä aikaa orista jonkilainsta materiaalia myös tänne blogin puolelle! On ollut kiva päästä touhuamaan pitkästä aikaa myöskin Ceen  kanssa, tuon hevosen selästä sitä tulee aina vain yhtenä hymynä alas. Ohessa videokooste maanantailta sekä myöskin muutamat kuvat.








Tämä kulunut lokakuu onkin ollut meille viimeinen kuukausi Glitterin kanssa Artukaisissa.Tänään koitti se päivä jolloin pakkasimme kimpsut ja kampsut kasaan Artukaisista ja suuntasimme kahden auton sekä hevosauton voimin kohti Glitterin sekä Camperin uutta kotitallia Kuusistoa! Lähestulkoon pienen ikäni olen käynyt Artukaisissa, ensiksi ratsastuskoulun tunneilla jonka jälkeen kaikki mun tähän astiset vuokrahevoset ovat asuneet Artukaisten mäellä. Vaikka oli tietysti haikeaa jättää niin monen vuoden takainen tuttu ja turvallinen "kotitalli" taakse, oli muutto samalla todella kiva ja piristävä asia. Olen tällä hetkellä äärettömän innoissani ja onnellinen. Vaikka vanhalta tallilta oli haikea lähteä pois, tuo muutos aina jotain uutta ja jännittävää mukanaan. Nykyisellä uudella kotitallillamme puitteet treenaamiseen ovat mitä parhaimmat, päästään treenaamaan koko pitkä tuleva talvi isossa tilavassa hallissa, enkä oikein millään malttaisi odottaa! Tallilta löytyy myös hyvät maastot joten vihdoin ja viimein päästään maastoilemaan Geen kanssa oikein kunnolla.

Itse muuttopäivä ei ihan luonnistunutkaan alkuperäisen suunnitelman mukaan mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja saatiin kuin saatinkin  hevoset muutettua! Oltiin pakattu kaikki hevosten tavarat edellisenä päivänä autoihin valmiiksi ja tänään muuttopäivänä päästiin suoraan lähtemään vain kyydin saavuttua kohti uutta tallia. Hommaa olikin enemmän kuin tarpeeksi, sillä tavaraa riitti! Mun pieni auto oli täyteen ahdattu Glitterin tavaroita niin, että vain kuskin penkki oli tyhjänä.. Kello taisi olla lähemmäs seitsemän kun kaarsimme tavaroidemme kera uudelle tallille ja rupesin samantien laittamaan kamppeita paikalleen.Glitteri ei pahemmin välittänyt uusista naapureistaan vaan rupesi tyytyväisesti syömään iltaheiniään. Koska kello oli jo sen verran paljon kannoin Glitterin tavarat vain kaappiin ja päätin jättää tavaroiden purkamis ja paikoilleen laittamisen urakan huomiselle.

Ypäjän kisojen jälkeen ei ollakkaan Glitterin kanssa hypätty kuin vain kerran itsenäisesti viime viikolla joten huomenna päästäänkin myös meidän osalta korkkaamaan uuden kotitallin kenttä Kaisan estevalmennuksen merkeissä, palaillaan!

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016