BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. tammikuuta 2016

Lunta tulvillaan


Talvi tosissaan on tullut tänne etelä-suomeenkin kun viimein on satanut ihan kunnolla lunta! Kovimmat paukku pakkasetkin ovat onneksi helittäneet eikä nyt nämä kymmenen asteen pakkaset tunnu miltään niiden 20-30 miinus asteiden jälkeen... Eilen maanantaina kuvailtiin Emman kanssa pitkästä aikaa päittäin kun ehdin käymään tallilla jo valoisaan aikaan jonka vuoksi suunnattiinkin Glitterin kanssa kentälle! Eipä tullut mitään ihmeitä tehtyä, vaan ratsastelin askellajit läpi. Olen potenut taas tässä vaihteeksi jonkin sortin pientä kriisiä oman ratsastukseni kanssa kun viime kouluvalmennuksestakin tuntuu olevan lähes ikuisuus.. Onneksi sain sovittua ensi viikolle koulutunnin niin korjaantuu tuokin asia! 

Glitterin lisäksi olen tässä nyt useampana päivänä saanut liikutella myös Camperin. Kivaa vaihtelua taas pitkästä aikaa päästä menemään välillä muillakin hevosilla! Huomenna olisi myös tarkoitus ratsastaa Cee, katsotaan joskos saisin jonkun kuvaajan matkaan ja pitkästä aikaa oristakin jotain materiaalia tänne blogin puolelle :)2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016