BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. tammikuuta 2016

Winter wonderland


Vihdoin ja viimein saatiin kuin saatinkin hevoset muutettua torstaina meidän uudelle kotitallille! Muuttopäivä ei ihan sujunut kyllä suunnitelmien mukaan mutta onneksi monen mutkan kautta loppu hyvin kaikki hyvin ja saatiin hevoset muutettua. Suurin muutos muutossa lienee itselleni varmaan se,että nykyisellä tallilla ei ole laisinkaan maneesia. Niin monta vuotta olen ratsastanut maneesitalleilla,että voi olla että ensinmäisenä sadepäivänä voi tulla alkuun maneesia ikävä :D  Tosin on sitä aikaisemminkin pärjätty Divaa vuokratessa ilman maneesia niin eiköhän tuo ole ihan vain tottumuskysymys!


Eilen perjantaina kävin liikuttamassa Geen kentällä kun tänään puolestaan suunnattiin pellolle! Nyt kerrankin on pelto jossa pääsee baanailemaan ilman,että tila loppuisi ihan heti kesken... Oltiin suht varhain aamusta liikenteessä jolloin aurinko ei ihan kokonaan vielä paistanut pellolle mutta päivän mittaan ilma oli  kyllä mitä ihanin. Vain vajaat kymmenen astetta pakkasta ja aurinko paistoi lähes kirkkaalta taivaalta! Jestas miten iloinen ja tyytyväinen pieni tamma olikaan kun pääsi viilettämään pellolle. Jarrut oli kyllä tällä kertaa totaalisen hukassa kun toinen olisi vain tahtonut laukata täysiä pisin peltoa. Emma oli mukanani tallilla ja saikin räpsittyä meistä jälleen ihan hurjan kivoja kuvia! Kuvailtiin päivästä myös pienimutoinen videokooste jonka julkaisen myöhemmin kunhan vain Emma ehtii videon editoimaan.







4 kommenttia:

  1. Ettekö just muuttaneet vai oonko ymmärtänyt jotain väärin? :D Mihin muutitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutettiin marraskuussa Kuusistoon missä ehdittiin majailla se reilu pari kuukautta.. Nyt muutettiin meidän valmentajan tallille josta vapautui meille odotettua aikaisemmin paikat! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. oho mult on ihan kokonaan jääny tää kommentti huomaamatta :D mut on mulla toi kypärä ollu jo vuoden verran :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016