BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. tammikuuta 2016

Voihan pakkanen

Eilen launtaina meillä piti olla alkuperäisen suunnitelman mukaan estevalmennus mutta mikä kumminkin jouduttiin peruamaan pakkasten takia. Alunlunperin pakkasta oli luvattu vain kymmenisen astetta jolloin oltaisiin voitu vielä hypätä mutta kun pakkanen vain kiristyi koko ajan aamupäivän mittaan lähemmäs -20 asteeseen, päätettiin suosiolla perua tunti. Glitterin kumminkin kävin liikuttamassa kentällä rennosti ratsastaen askellajit läpi.


Ehdin jo melkein jäätyä syväjäähän toppavarustuksesta huolimatta siinä ajassa kun kävelin hakemaan Glitterin tarhoilta talliin.. En edes harkinnut vaihtavani uggeja kylmiin ratsastussappaisiin ja pipokin jäi tällä kertaa visusti päähän. Mun tapoihin ei kuulu ratsastella useasti ilman kypärää ja tiedostan kyllä joka ikisen riskin kun selkään kiipeän kypärättä. Joten en siis halua tähän postaukseen yhden yhtäkää kommenttia kypärän käytöstä.. Ratsastin yhteensä ehkä 30 minuutin ajan mitään sen ihmeempiä tehden. Kuvailtiin Essin kanssa pitkästä aikaa päittäin joten ohessa nyt jokunen ratsastuskuvakin, en edes muista koskakohan viimeksi olisin julkaissut ratsatuskuvia.. Valmennuspostauksissakin on aina vain videoita sillä maneesi on sen verran hämärä ettei sieltä pahemimin saa mitään julkaisukelpoisia kuvia.




Maanantaina Geellä onkin rokotus jonka myötä pari seuraavaa päivää menee rauhallisemmin ja samassa pidetään Geen kanssa jokunen viikko pienehkö hyppyloma kerta joulun tienoilla ei sitä vielä pidetty. Ensi viikonloppuna meillä olisi myös muutto tiedossa. Muutetaan meinaan Glitterin kanssa meidän valmentajan tallille! Alunperin odotettiin,että päästäisiin muutamaan vasta keväällä mutta sieltä vapautuikin paikat jo odotettua nopeammin joten ei ehditty Kuusistossa majailemaan kuin vain tämän reilu pari kuukautta. Vaikka ollaan viihdytty nykyisellä tallilla todella hyvin ja puitteet ovat olleet hyvät odotetaan muuttoa odottavaisin ja erittäin innostunein mielin! Viimeistään nyt tämän muuton myötä Glitteri siirtyy mulle kokonaan. Tai no onhan se oikeastaan ollut jo useamman kuukauden mulla melkein kokonaan käytössä.

5 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016