BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. huhtikuuta 2016

Vihdoinkin kuvia


En edes muista koskakohan viimeksi olisin saanut blogin puolelle kunnollista kuvamateriaalia.. Valmennuksissa ollaan kyllä käyty ja ahkerasti ollaan itsenäisesti treenailtu mutta kun kuvia ei ole kertynyt ovat postauksetkin pakosti vähentyneet.. Blogi kun on niin riippuvainen kaikesta materiaalista enkä juuri siksi  mielellään lähde kirjoittamaa pitkiä tekstipostauksia vaikka aihetta olisikin jos kunnolliset kuvat puuttuvat.
Nyt asiaan tuli kumminkin muutos kun Emma lähti tänään pitkästä aikaa tallille kuvaamaan meitä! 

Ratsastin yhteensä ehkä 45 minuutin ajan kentällä. Gee oli alkuun melkoisen ärsyttävä, jäpitti pohkeen takana ja spookaili kentän toista sivua vaikka ei oikeasti edes yhtään mitään pelkää.. Kun vihdoin tamma lähti  keskittymään itse työntekoon oli se oikeastaan aika miellyttävä ja lopussa liikkuikin puolet paremmin jos alkuun verrataan! Emma saikin räpsittyä hurjan kivoja kuvia joten kuvat puhukoot puolestaan nyt kun niitä kerrankin on. Tälle viikolle pitäisi saada vielä buukattua estevalmennus. Ensi viikolla helatorstaina olisi Artukaisissa 2-tason kilpailut joihin oltaisiin innokkaita lähtemään sen mukaan miten seuraava hyppäri tulee menemään ja miten vain saadaan kyydit onnistumaan! Katsotaan joskos mekin viimein päästäisiin aloittamaan kisakausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016