BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. toukokuuta 2016

Viime keskiviikon hyppäri


Palaillaan ajassa taakseppäin viime viikon keskiviikkoon jolloin hyppäsimme vielä ennen seuraavan päivän kisoja. Alunperin tarkoitus oli hypätä jo tiistaina mutta Geen ollessa alkuviikosta melkoisen haastava  ratsastettavuudeltaan päätyi Kaisa ratsastamaan sen tiistaina kunnolla ja päätettiin samassa ihan suosiolla siirtää hyppäämiset seuraavalla päivälle. Kauhulla vähän odotinkin, että  miten penkin alle koko hyppäri todennäköisesti tulisi menemään parin edellisen päivän pohjalta mutta Gee kumminkin päätti  tällä kertaa yllättää positiivisesti! 

Otetiin muutamat verkkahypyt kahdeksikolla pystylle sekä okserille jonka jälkeen lähdettiinkin tulemaan pientä radan tynkää muutamaan ootteeseen. Rata näkyykin videolla joten ei siitä sen enempää. Paria pientä kämmiä lukuunottamatta kaikki rullasi oikeastaan suht kivasti, gee tuntui hyvältä ja sain ratsastettua sen niihin paikkoihin joihin halusinkin ja pysyin päätöksissä jotka olin tehnyt. Tämän fiiliksen kun olisi saanut säilytettyä vielä seuraavaan päivään saakka niin eihän meillä olisi ollut mitään ongelmaa kisojen suhteen. Valmennuksissa pystyn ratsastamaan ilman paineita rennosti mutta kisoissa lähden stressaamaan ja jännittämään aivan liikaa jolloin pakka hajoaa käsiin. Niki kuvaili kännykällään pätkiä joten video puhukoot tällä kertaa puolestaan, palaillaan seuraavaksi kattavamman kisapostauksen merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016