BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. kesäkuuta 2016

Kesäkuun ensinmäinen


Torstaina mulla oli töistä vapaata joten ehdin suunnata tallille jo hyvissä ajoin aamusta, ilokseni sain myös kuvaajan matkaan kun Kiira lähti tallille seuraksi kameransa kanssa. Mulla on ollut omien vapaapäivien suhteen kyllä ihan älyttömän hyvä tuuri kun nyt useamman viikon ajan olen saanut vapaaksi juuri ne päivät jolloin lämpötila on hiponut hellelukemissa!


Viimeaikoina on tullut mentyä normaalia useammin ilman satulaa ja niin myös torstainakin suuntasin kentälle satulatta. Gee on näillä kerroilla ollut ihan älyttömän mukava ratsasta, rento sekä kevyt! 
Jottei oltaisi kuoltu torstaina molemmat lämpöhalvaukseen ratsastin suht rennosti vajaa tunnin verran askellajit läpi kentällä. Kiira saikin räpsittyä muutamia kivoja kuvia joten kuvat puhukoot puolestaan. 

Eilen perjantaina meillä olikin hyppäri jonka pohjalta ollaan suuntaamassa huomenna Salon kisoihin hyvillä mielin! Lähdetään hyppäämään 90cm luokka. Nyt kun hevonen on pelittänyt treeneissä sen verran hyvin täytyy toivoa,ettei kuski pistä plörinäksi saati lähde stressaamaan tai jännittämään turhia vaan sen sijaan muistaa ratsastaa. Paremmat kisahermot ois kyllä aika kova sana. Ton fiiliksen kun sais vietyä kisoihin mikä meillä on nyt ollut valmennuksissa niin eihän tuossa pitäisi olla mitään ongelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016