BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. kesäkuuta 2016

Synttäripäivän valmennus


Niin se aika vaan kuluu ihan kauheeta vauhtia, viime sunnuntaina tuli nimittäin mittariin 21-vuotta! Mitä vanhemmaksi sitä tulee,sitä vähemmän kyllä vuosi vuodelta odottaakaan omia syntymäpäiviään..
Oltiin sovittu sunnuntai illalle Kaisan hyppäri. Lauantai illan synttärijuhlien venyessä aavistuksen pitkiksi ja yöunien jäädessä melko vähäisiksi olisi näin jälkikäteen mietittynä melkein ollut sittenkin parempi vaihtoehto lähteä vain maastoilemaan jossa ei paljon hoksottimia olisi tarvinnut ;) Olo oli melkoisen kohmeinen ja etenkin koko alkutunti meni aikalailla matkustamiseksi. 


Sain pitkästä aikaa Essin seuraksi tallille joten kuvien ohessa tunnista myös lyhyt videkooste. Aloiteltiin hyppäämällä kahdeksikolla pystyä- sekä okseria.. Tuon pienen pystyn alla oli vesimatto ja ensimmäisellä kerralla se kauhistutti pientä tammaa niin,että siihen oli aivan pakko kieltää.. toisella kerralla vesimatto ei sitten enään ollutkaan niin pelottava  ja ensimmäistä kertaa lukuunottamatta Gee hyppäsi sen ilman ongelmia.. Kahdeksikon jälkeen jatkettiin pysty-okseri 4 askeleen linjalle.. Reagtiokyky mulla ei todellakaan tällä kertaa kyllä ollut mitenkään välkyimmästä päästä etenkään alkutunnista ja homma tosiaan meni  aikalailla matkustamiseksi. Ratsastin kyllä varmaan huonommin kuin pitkään aikaan kun ajatus ei luistanut sitten mihinkään suuntaan. Tiedostin kyllä mitä mun olisi kuulunut ratsastaa mutta en saanut niitä ikinä toteutukseen saakka. Rataa hypätessä hommaan alkoi pikkuhiljaa tulemaan jokin tolkku ja se alkoi jo ehkä näyttämäänkin  ratsastamiselta. Rataa tultaessa ongelmaksi muodostui oikeaan kierrokseen hypättävä okseri johon Gee pääsi kieltämään useamapaan otteeseen. En tiedä mikä tuossa esteessä oikein oli, sain ratsastettua siihen täysin samalla tavalla kuin kaikille muillekkin esteille ja paikat olisivat osuneet mutta Gee veti siihen stopit kerta toisensa jälkeen. Lopussa hypättiinkin kahdeksikolla pystyä ja tuota okseria niin monta kertaa peräjälkeen,että päästin  tulemaan okseri sujuvasti ilman kieltoja. Viimeinen rata ei videolle tallentunut mutta tuo kieros oli kokonaisuudessaan oikein hyvä.. etenkin jos alkutuntiin verrataan jolloin kuski kävi vielä niin hitaalla kuin vain voikaan Noh vastaisuudessa sitä sitten tietääkin kyllä olla sopimatta juhlien jälkeiselle päivälle hyppäriä! :D











2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016