BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. kesäkuuta 2016

Chia de Gracia Pony Booster

TÄMÄ POSTAUS ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ CHIA DE GRACIAN KANSSA.



Glitteri sai reilu pari kuukautta sitten  Chia De Gracialta kokeiluun yrttisekoitusta nimeltä Pony Booster, joka nimestään huolimatta sopii syötettäväksi myös hevosille. Heti alkuun  täytyy hehkuttaa Chia de Gracian asiakaspalvelun nopeutta! Viesteihin vastattiin todella nopeasti ja paketti olikin jo matkalla samantien kun yhteistyöstä oli ehditty sopia.

 Varsinaista ruokinnallista tarvetta tai vaivaa johon olisimme tarvinneet silloin ratkaisua ei Glitterillä niinkään ollut mutta ennen kuin saimme Pony boosterin kokeiluun oli Geen iho ollut melkoisen kuiva sekä hilseilevä.  Pony boosterissa on hamppua, jossa on  paljon mm.omega rasvahappoja ihon öljyämiseen joten arvioitiin yhdessä  Chia de Gracian edustajan kanssa tämän olevan sopiva tuote meille. Tuloksia on tässä ajassa on jo ehtinyt näkymään ja hevosen iho onkin huomattavasti paljon paremmassa kunnossa kuin mitä ennen kuin aloimme syöttämään Geelle Pony boosteria. Nyt Glitterin iho on hyvässä kunnossa ja karva sekä harja kiiltää! Pony booster on antanut myös sopivan kevyesti energiaa ja Glitteri tuntuu jaksavan työskennellä nyt  tehokkaammin.



Pony booster sisältää joko hamppua tai chiaa, sinimailasta (alfa alfaa), porkkanaa, punajuurta, omenarouhetta,ruusunmarjaa sekä nokkosta. Boosterin sisältämä sinimailanen sopii hevosen ihonhoitoon.  Nokkonen puolestaan toimii hyvänä yleiskunnon kasvattajana. Pony Boosterista saa apua nivelten ja luuston tukihoitoon, ruuansulatuksen tehostamiseen, yleisen ravitsemustilan täydentämiseen,maksan ja munuaisten puhdistamiseen,-sekä nivelten ja luuston hoitoon. Melkoinen terveyspommi siis hevoselle! Glitterille syötin Pony boosteria noin. 2dl päiväannoksella. Suositeltu annos on 1-5dl ja yhden desin annostuksella säkin pitäisi kestää 83 päivää. Pony booster suositellaan liotettavaksi lämpimässä vedessä yrttien avautumisen tehostamiseski ja maun parantamiseksi. Yrttisekoitus tuoksuu tuossa kohtaa jo sen verran hyvältä kun sen liottaa lämpimässä vedessä joten ei mikään ihme,että tämä tuote on maistunut Glitterille loistavasti alusta alkaen! 



Onko teillä kokemusta Chia DE gRACIAN TUOTTEISTA? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016