BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. elokuuta 2016

Ohi on


Otsikkoon viitaten lomat on taputeltu ja sen myötä arki rullaa taas tuttuun vanhaan tapaan! Loman loppuessa tuntuu,että samassa loppui myöskin kesä. Melkein joka päivä vain sataa,ilmat ovat viilentyneet ja illat vain lyhenevät päivä päivältä. Onneksi tänä  vuonna sentään kunnon kesäkelit ajoittuivat juuri mun lomalle! Voi kun kesä olisi rutkasti pidempi.. Mulla on nyt muutama postaus kertyneenä materiaalien puolesta varastoon joten onpahan ainakin julkaistavaa näihin loppukesän tylsiin sadepäiviin! Glitterin ja mun arki rullaa kivasti. Muutama viikko takaperin saatiin myös vihdoin päättymään meidän tauko kouluvalmennuksista kun Sari kävi tallilla pitämässä tunteja. Siihen nähden,että sileän tunneista oli päässyt kertymään sen verran pitkä tauko odotin jotain paljon kaoottisempaa mutta Gee yllättikin positiivisesti. Harmiksi tuosta kerrasta ei ole minkäänlaista materiaalia. 

 En edes muista koskakohan viimeksi mulla olisi ollut minkäänlaista materiaalia niistä kerroista kun ratsastan itsenäisesti, siitä on jokunen tovi mutta nyt niitä piisaa! Marisa meinaan  kävi muutama viikko takaperin kuvailemassa meidän menoa kentällä ja saikin räpsittyä siihen nähden kivoja kuvia, että Gee oli melkoisen haastava ratsastaa etenkin alkuun eikä suoraansanottuna mistään meinannut tulla yhtään mitään. Loppuakohden hommat alkoivat  sentään kyllä luistamaan paremmin.

4 kommenttia:

 1. katsoin tuossa juuri, että Gee on ilmeisestikkin myynnissä?

  VastaaPoista
 2. Aiotko hommata uuden vuokrahevosen tai vastaavan jos Glitter myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti, vähän on vielä kaikki auki :)

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016