BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. syyskuuta 2016

Uusi ulkoasu by Lunar Graphics

Harvoin sitä voittaa ikinä arvonnoissa yhtään mitään mutta tällä kertaa arpaonni osui kun osuikin omalle kohdalleni ja voitin Lunar Graphicsin-facebook sivuilla arvonnassa blogiini uuden ulkoasun! 
Annoin Veeralle aikalailla vapaat kädet tämän ulkoasun suhteen ja nopealla aikataululla syntyikin tämä upea ja samalla kumminkin yksinkertainen ulkoasu jossa kaikki omasta mielestäni kyllä loksahtaa kohdilleen. Olen tähän enemmä kuin tyytyväinen! :)

Mitä te pidätte blogin uudesta ulkoasusta? 


11 kommenttia:

  1. Tää on kyllä aivan mahtava ulkoasu, en ole missään blogissa vastaavan mallista-tai tyylistä nähnyt! Voi vautsi vaan mikä ulkoasu :)

    Pörheää Menoa

    VastaaPoista
  2. En tykkää yhtään. Värimaailma kiva, mutta muuten too yläosan ratkaisu on aika outo. Ei tunnu yhtään siltä että lukisi blogia, vaan ennemminkin siltä että olisi saapunut jollekin kotisivulle, jonka painotus on jossain ihan muualla kun kuulumisien kertoilussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, kaikkia ei tosin voi miellyttää.. Toiset tykkää ja toiset ei :/ Itse tykkään kun on uutta ja erillaista ja poikkeaa reippaasti perus mallista :)

      Poista
    2. Samaa mieltä, ei tunnu blogilta ja toi bannerin alla oleva hökötys on aika häiritsevä. Toisaalta, en tykkää Lunarin ulkoasuista kyllä muutenkaan yhtään. Blogi on blogi, ei kotisivu. Harmi :(

      Poista
  3. mun mielestä tä on hurjan kiva! varsinkin kun on niin erilainen mitä on tottunut näkemään :)

    VastaaPoista
  4. Onpa hauska ulkoasu, kivan erilainen! Hieno! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016