BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. maaliskuuta 2017

Perjantai illan hyppäri

Perjantaina meillä oli hyppäri. Sirun pääsikin lähtemään kuvamaan tuntia joten ohessa kunnon videokooste. 
Verkassa Minkku tuntui jotenkin kovin löysältä ja tahmeahkolta.. Ennen kuin aloiteltiin hyppääminen otettiin reipasta laukkaa kevyessä istunnassa pisin maneesia, ensin toiseen kierrokseen jonka jälkeen käveltiin hetki ja sama toiseen suuntaan. Hyppääminen aloiteltiin kavaletti jumpalla. Tässä kohtaa Minkku tuntui vielä edelleen aavistuksen tahmealta ja tuntui,että sain vai puskea sitä eteenpäin. 

Itse hyppääminen aloiteltiin pienillä korkeuksilla tulemalla S-kirjaimen muotoisella tiellä kolmea estettä rennossa laukassa. Alkuun niin,että ensinmäisen sekä keskinmäisen esteiden jälkeen kaarsin ympyrälle jonka jälkeeen pikkuhiljaa tultiinkin samaa tehtävää kummastakin suunnasta ratsastaen välit sujuvalla neljällä laukalla. Tässä kohtaa Minkku tuntui tulevan koko ajan vain paremmaksi ja paremmaksi! Se oli hyvin kuulolla eikä enään yhtään tahmean puoleinen ja teki todella hyviä hyppyjä! Lähti hyppyihin sieltä mistä pyysin ja kokonaisuudessaan muutenkin tehtävä lähti rullaamaan todella kivasti. Tehtävä sujui sen verran sujuvasti,että lopussa tultiin tuo sama vielä pariin otteeseen korotettuna. Onnistuneisiin hyppyihin olikin hyvä lopettaa! 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016