BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. elokuuta 2017

Maastoesteillä!


Meidän on jo kevään sekä tämän kesän aikana pitänyt Minkun kanssa hypätä jo aikaisemmin maastoesteitä mutta joka kerta tuo on jäänyt vain ajatuksen tasolle kuskin jänistämisen takia ja ollaan tyydytty vain niihin rataesteisiin.. Kun hevonen asuu tallilla jossa on noin hyvät puitteet maastoesteille olisihan se tyhmää jättää  hyödyntämättä tätä joten kesän ajan olen kerännyt rohkeutta ja nyt vihdoin ja viimein perjantaina rohkenin  maastoesteitä sitten hyppelemään! Ensinmäisen kerran olen hypännyt maastoesteitä Glitterin kanssa parisen vuotta sitten kesällä (tästä postaukseen) ja muistan vain miten tuolla kerralla kauhistelin noita esteitä ja jännitin aivan tolkuttomasti :D Minkku on sen verran varma kokenut konkari, ettei mun
olisi tarvinnut näitä todellakaan edes jännittää mutta minkäs sitä teet :D


 Verryteltiin kentällä jossa otettiin myös yksittäiselle pystylle parit hypyt kahdeksikolla ennen kuin siirrtyttiin itse asiaan. Aloiteltiin ihan pienen pienestä puisesta esteestä jota tultiin muutaman kerran kummastakin suunnasta. Alkuun tultiin vähän liian hitaassa laukassa ja  mulle saikin huutaa muutmaan otteeseen,että enemmän laukkaa jonka jälkeen homma luonnollisesti helpottuikin huomattavasti. Mä jopa hymyilenkin tuossa ensimäisessä estekuvassa joten se siitä jännittämisestä kun päästiin itse asiaan.

Tuon pienen pystyn jälkeen taidettiin tulla muutaman kerran pari yksittäistä ennen kuin hypättiin pitkällä suoralla olevat kolme estettä. Suoran ensimäiselle esteelle otettiin yhden kerran kielto ihan vain siitä syystä kun itse lähdin nyppimään ihan liikaa laukkaa pois. Pari kertaa kun oltiin tultu tuota suoraa ehti hevonenkin koko ajan innostumaan ja loppuajan Minkku viiletti esteiltä toiselle korvat töttöröllä ihan innoissaan, ihana!


Suoran jälkeen tultiin bankettia pari kertaa jonka jälkeen siirryttiinkin pikkuhiljaa kohti pikkukenttää.. Pikkukentän vierestä hypättiin rengasestettä sekä puuestettä. Pikkukentällä tultiin mökkiestettä sekä vähän kapeampaa mökkiestettä. 


Viimeiseksi siirryttiin kohtaan jossa yleensä on ollut aina vettä mutta nyt tuosta on vesi kuivunut kokonaan pois eikä siinä ole tainnut olla vettä koko kesänä laisinkaan. Eli laukattiin pari kertaa pelkästään tuon vesikohdan  läpi josta ylöshyppy ylämäkeen.. tämän jälkeen tultiin pelkkä yksittäinen punainen este ja aivan viimeiseksi punainen ja siitä ylöshyppy ylämäkeen. Onnistuneisiin hyppyihin oli hurjan hyvä lopettaa, jäi kyllä niin hyvä fiilis!


Tämä olikin sen verran hauskaa touhua,että  täytyy tässä ehdottomasti vielä joskus uudemman kerran näitä päästä hyppelemään :)

Pidättekö te maastoesteiden hyppäämisestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016