BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. elokuuta 2017

Salo Autumn Show

Kisapostausta kisapostauksen perään! Vielä kun sunnuntaisista Salon kisoista asiat ovat vielä sen verran hyvässä muistissa niin jatketaan vielä tämän postauksen verran kisapostauksen merkeissä. Viimeisiä ulkokisoja viedään, eikä tässä enään kovin monet ulkokisat ehdi olemaan ennen kuin hallikausi pyörähtää käyntiin ..Mihin tämä aika oikein kuluu?  Tosiaan suuntana oli tällä kertaa Salon  kilpailut jossa hypättiin Minkun kanssa 100cm luokka. 


Tuo metrin luokka oli aamun ensinmäinen luokka joka alkoi jo 9 aikaan  joten herätyskello soi jo aivan tolkuttoman aikaisin jotta ehdittiin lastaamaan hevoset ja suuntaamaan kohti Saloa siinä ennen seitsemää. 
Kilpailupaikalla käytiin ensitekijöiksi kävelemässä rata jonka jälkeen suunnattiin varustamaan hevoset ja siitä pikkuhiljaa siirtymään verryttelyn puolelle. Luokassa oli 15 lähtijää joista olin toisiksi viimeinen lähtijä joten ennen verryttelyyn siirtymistä ehdin kävellä sekä ravailla hetken aikaan maneesilla. Verkassa Minkku oli äärimmäisen tahmean ja hitaan tuntuinen ja tuntui vertyvän kovin hitaasti. Loppua kohden kumminkin parani ja saatiin hyvät hypyt verkkaesteille joiden pohjalta jäätiin odottelemaan vuoroamme.

 Kaikki kuvat ©Hensku



Itse rata oli arvostelultaan 367.1 eli puhtaat jatkoivat heti perään uusintaan. Alkuradasta sain aika paljon ratsastaa eteen eikä Minkku oikein tuntunut liikkuvan kunnolla samanlaisella moottorilla eteen kuin mitä vaikka viime Ypäjän kisoissa. Kumminkin rata parani koko ajan loppuun päin ja hyppyihin Minkku lähti koko ajan sieltä mistä pyysikin. Sarjalle sain tuotua hyvin mihin olen taas varsin tyytyväinen,etten tälläkään kertaa itse kussut koko sarjaa :D Perusradalta puhdas mutta uusinnasta harmillinen 4vp kun 11 esteelle paikka ajautui melkoisen pohjaan josta napattiin puomi. Ei meidän paras rata mutta ei nyt kumminkaan huonoinkaan ja kaikenkaikkiaan radasta jäikin hyvä fiilis, tästä on taas hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016