BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. elokuuta 2017

Ypäjä


Mä oon vaan niin onnellinen ja kiitollinen tästä kimosta kaverista,että en kestä! Ihan vieläkin hymyilyttää nämä sunnuntaiset kisat. Tosiaan suuntana oli tällä kertaa Ypäjä. Sunnuntaina noissa nuorten hevosten festareissa oli aamun ensimäinen luokka avoimena 90/100/110cm valitsemallaan korkeudella jossa hypättiin Minkun kanssa rata metrin korkeudella.

Kilpailut alkoivat kymmeneltä ja perillä kisapaikalla oltiin noin.tunti ennen luokan alkua. Ehdittiin hyvin kävellä rata sekä varustaa Minkku ilman kiirettä sekä verrytellä rauhassa. Rata oli ihan todella simppeli ja helposti muistettava, arvostelultaan A.2.0. Alkuun verkassa Minkku ei oikein tuntunut liikkuvan eteen.. verkassa oli paljon muita ratsukoita samaan aikaan ja hevosia tuntui vain sujahtavan edestä, takaa ja sivuilta ohitse joten tällä lieneen osuutta asiaan. Yksin ollessa radalla moodi oli ihan erillainen eikä tarvinnut paljon kyllä ratsastaa eteen :D Verkkaesteille kumminkin saatiin suht hyviä ja teräviä hyppyjä joiden pohjalta jäätiin positiivisin mielin odottelmaan omaa vuoroamme.

 Kaikki kuvat ©Hensku


Ensinmäisen esteen jälkeen ei ollut enään tosiaankaan tahmeudesta tietokaan. Mietin vain,että en lähde liikaa nyppimään laukkaa pois vaan annan sujua. Sarjavälissä sai vähän pidättää. Sarjasta olen varsin tyytyväinen sillä tuntuu,että kaikissa edellissä kisoissa olen itse kussut aina sarjoille lähestymiset. Kutoselta seiskalle oli pitkä lähestyminen johon en oikein itse hahmottanut kunnollista paikkaa, Minkku olisi voinut hypätä kauempaa mutta tulikin ihan aavistuksen lähelle jolloin hipaistiin puomi matkaan. Kokonaisuudessan rata oli kyllä sujuva ja ehdottomasti meidän tähänastisista radoista paras. Taisin sanoa samaa myös viime kisapostauksessa mutta tämä rata tuntui vielä sitäkin paremmalta! :D


Ilman tuota puomia oltaisiin tällä ajalla napattu luokasta kolmas sija, mutta loppujenlopuksi sijoituttiin neljällä  virhepisteellä tässä luokassa seitsemänsiksi! Kieltämättä tuloksia katsellessa tuo puomi ehti ehkä ihan hetken aikaa harmittamaan mutta olen kyllä ihan äärettömän tyytyväinen tähän kisareissuun! Näistä kisoista jäi kyllä niin hurjan hyvä fiilis :)  Kisoissa käymisestä on tullut hauskaa ja mun turha paniikin omainen jännittämien on saatu kuriin, muistan jopa nykyään hengittää radalla :D Tällä viikolla viikonloppuna suuntana onkin Salo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016