BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. lokakuuta 2017

Pähkinä purtavaksi


Viime hyppärillä itselleni vähintäänkin harmaita hiuksia tuotti neljän kavaletin tehtävä ja olo olikin melkoisen turhautunut oman ratsastuksen suhteen kun tehtävä ei lähtenytkään rullaamaan ihan niin kuin kuuluisi. Tätä samaista tehtävää saatinkin tulla ja jankata miltein koko hyppärin ajan niin kauan kunnes se alkoi sujumaan edes jotenkin ja kunnes muistin itse ratsastaa ja keskittyä. Päätyyn oli kasattu neljä kavalettia vastakkain pysty sekä vaakasuunnassa, oikeassa kierroksessa aina kavaletin ylitettyä käännettiin oikealle ja vasemmasta suunnasta tultaessa sitten käännettiin aina vasemmalle. Muistan,että tämän tyyliset kavaletti tehtävät olivat jo aikoinaan Geen kanssa mulla sellaisia ei niin lemppari tehtäviä joista ei meinannut ikinä tulla yhtään mitään kun oma keskittyminen herpaantui aina niin helposti.. 


Hyvä ja hyödyllinen tehtävä tämäkin ei siinä mitään mutta kun tehtävä ei lähtenytkään rullamaan niin kuin kuuluisi tulin ihan äärettömän hätäiseksi. Tuntui,että tila loppui oven vieressä kesken ja juurikin noissa päädyissä lähdin kääntämään aina todella nopeasti seuraavalla kavaletille sen sijaan kuin olisin voinut rauhassa käyttää sen koko tilan ennen seuraavaa kavalettia hyödyksi.. omat kantapäät eivät tuntuneet pysyvän alhaalla millään, moottori hyytyi kaarteissa ja mitäs kaikkea vielä muuta.. Niin paljon muistettavaa sekä korjattavaa ja kun ajatus herpaantui meni koko homma aika räpeltämiseksi :D Heti kun touhussa pysyi se ajatus mukana saatinkin homma jotenkuten pelittämään ja pari kierrosta olikin ainakin alkuun nähden paljon parempia. Jätettiin tämä tehtävä hautumaan ja tätä nyt ainakin saadaan jatkossa treenata! 


Koska kyseiseen tehtävään menikin sen verran enemmän aikaa tultiin lopussa vain ihan muutaman kerran paria okseria kummastakin suunnasta. Kun saatiin näille onnistuneet hypyt niihin olikin hyvä tältä erää lopettaa! Jos nyt jotain positiivista omasta ratsastuksesta tarvitsee tämän tunnin jäljiltä sanoa niin ainakin mulla taitaa miltein jokaisessa kuvassa olla katse eteenpäin :D 

Kuvista kiitos Maijulle!


2 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos vaikka piirtäisit kyseisen tehtävän, niin voisi itsekkin saada vinkkejä uusiin tehtäviin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa ennen tuli näitä tehtäviä aina enemmän piirrettyä enemmän mutta se on jotenkin jäänyt nyt kokonaan.. täytyy jatkossa piirtää tehtävät! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016