BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. lokakuuta 2017

Sänkkärillä

Syksyn saapuessa sitä masennutaan sateista sekä pimenivistä illoista ja aletaan haikailemaan sen menneen kesän perään. Vaikka kesä on ihan ehdottomaasti mun lempivuodenaika enkä syksystä taikka talvesta niinkään sen enempää välitä täytyy myöntää,että on tuo ruska ollut aika kaunista ja vielä on onneksi ollut suht lämpimiä päiviäkin! Tuon väriloiston ja aurinkoisten syyspäivien lisäksi syksyssä kyllä ehdottomasti parasta on sänkkärillä ratsastaminen! Siitä onkin vuosi jos toinenkin kun olen viimeksi päässyt sänkipellolle ratsastamaan, viime kerta taitaakin ajoittua niinkin pitkälle ajalle jolloin vielä vuokrasin Divaa! Joten olinkin enemmän kuin innoissani kun Ministerin nykyisen kotitallin lähettyvillä on pelto jossa saa ratsastaa. 


Muutama viikko takaperin ehdittiin Ministerin kanssa suunnata sänkipellolle ennen kuin melkein yli viikon kestäneet ja edelleenkin jatkuvat sateet alkoivat. Pyörittiin Minkun kanssa pellolla vailla sen suurempia suunnitelmia melko rennon kaavan mukaan. Ei lähdetty spurttailemaan tai hurjastelemaan vaikka tilaa tuohonkin olisi löytynyt ihan riittävästi vaan sen sijaan ratsastin askellajit läpi hillitysti. Minkku liikkuikin alusta alkaen oikein terävästi omalla moottorilla ja tuntuikin varsin hyvältä ja tyytyväiseltä alusta loppuun saakka! 

Kuvailtiin tuolloin myös Essin kanssa pitkästä aikaa päittäin joten näistä kivoista kuvista iso kiitos Essille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016